Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 30th October 2006, 03:34 AM
futz's Avatar
futz Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Vancouver
Posts: 42
FC6 install quits partway thru - can't get it to go

OK, first off I've installed with this DVD on another box, so the disk is fine. I'm not a total noob. I've run Fedora since FC3, as well as Ubuntu, PCLinuxOS, Zenwalk, Sabayon, Mandriva and other distros on various machines.

The problem box is pretty vanilla - just a simple Gigabyte GA-8IPE1000-G mainboard with a gig of ram and a P4 3.0GHz CPU. It presently has Windoze XP, Fedora 5, Sabayon 3.0 and SUSE 10.1 installed. I want to blow out the FC5 and fresh-install FC6.

What's happening is the graphic install starts and is fine up till it starts X. The screen goes black and the mouse cursor appears (and works), and then everything just stops. The mouse cursor continues to work, but nothing else. It still responds to the keyboard, so I can CTRL-ALT-DEL to reboot.

So I try it in text mode. It's fine up till it starts anaconda and lights up the blue install screen. Then it stops doing anything. It still responds to the keyboard, so I can CTRL-ALT-DEL to reboot.

On both attempt types, when it stops working, I can flip to other screens and see what it was doing. The last four INFO's are:
Code:
:Display mode = t
:Method = cdrom=//hdc:mnt/source
:anaconda floppy device fd0
:no /tmp/fcpconfig; not configuring zfcp
and in the other screen, the last 3 lines are:
Code:
<6>device-mapper: multipath round-robin:version 1.0.0 loaded
<6>device-mapper: multipath emc: version 0.0.3 loaded
<5>audit(1162172934.818:3): audit_pid=758 old=0 by auid=4294967295 subj=system_u:system:r:anaconda_t:s0
If it means anything, I run an NVidia NX6600GT video card which the installer incorrectly detects as a FX5900.
__________________
======
Now playing:
Ubuntu 7.04 | Mint Cassandra | Fedora 7
PCLinuxOS 2007 | SabayonLinux 3.3
======

Last edited by futz; 30th October 2006 at 06:16 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 30th October 2006, 04:15 AM
futz's Avatar
futz Offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Vancouver
Posts: 42
Hmmm... I got things moving by plugging in a PS/2 keyboard (just left the usb one plugged in so I could switch the KVM to type this in Ubuntu) and starting with a "text noprobe" option. Most likely the "text" part wasn't necessary.

It's installing now.
__________________
======
Now playing:
Ubuntu 7.04 | Mint Cassandra | Fedora 7
PCLinuxOS 2007 | SabayonLinux 3.3
======
Reply With Quote
Reply

Tags
fc6 , install , partway , quits

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F11 install silently quits jim1944 Installation, Upgrades and Live Media 10 30th June 2009 11:36 PM
wlan0 quits after update Vector Servers & Networking 3 5th October 2008 03:22 AM
Sound quits on Fedora 7 piga Hardware & Laptops 1 4th May 2008 08:58 AM
Install hangs on jdom and then quits piyush82 Installation, Upgrades and Live Media 3 24th November 2006 05:52 PM


Current GMT-time: 11:38 (Sunday, 22-10-2017)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat