OpenVPN with 2FA problem
FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Chongqing, China
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    OpenVPN with 2FA problem

    Hi there,
    I'm using F30 with Cinnamon desktop, and it's fine till we need to setup OpenVPN with 2FA (Google Authenticator) to access internal sites.

    On Windows and my Android phone, OpenVPN with GA works as expected: when I open a connection to VPN server, a window prompting for GA code appears after I entered my credentials.

    I've installed OpenVPN plugin for NetworkManager, and no configs under /etc/openvpn with stock installations, and no /etc/pam.d/openvpn to set /usr/lib64/security/pam_google_authenticator.so rule for OpenVPN client. Any suggestion to setup OpenVPN (if possible, with NetworkManager) with GA on F30? Any advice/help will be highly appreciated.

    System Information:
    Kernel: Linux 5.0.17-300.fc30.x86_64 x86_64

    Packages:
    openvpn-2.4.7-1.fc30.x86_64
    NetworkManager-openvpn-gnome-1.8.10-1.fc30.x86_64
    NetworkManager-openvpn-1.8.10-1.fc30.x86_64
    google-authenticator-1.04-4.fc30.x86_64

  2. #2
    Join Date
    Jun 2019
    Location
    Chongqing, China
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: OpenVPN with 2FA problem

    I've captured and saved server certificate using wireshark.
    Click image for larger version. 

Name:	2019-06-02_00-04.png 
Views:	4 
Size:	53.2 KB 
ID:	30385
    Click image for larger version. 

Name:	2019-06-02_00-06.png 
Views:	5 
Size:	27.8 KB 
ID:	30386

Similar Threads

  1. Problem with openvpn
    By JoshuaA in forum Using Fedora
    Replies: 1
    Last Post: 13th April 2017, 07:54 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 29th January 2012, 07:44 PM
  3. OpenVPN problem
    By annoyingrob in forum Servers & Networking
    Replies: 0
    Last Post: 12th June 2009, 03:40 AM
  4. Problem in OpenVPN
    By brunoadm in forum Using Fedora
    Replies: 0
    Last Post: 29th June 2006, 06:26 PM
  5. Problem in Openvpn
    By brunoadm in forum Using Fedora
    Replies: 0
    Last Post: 29th June 2006, 03:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •