FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Montreal, Que, Canada
    Posts
    5,114

    Suspend mode is happening, though not requested

    Here is what my testing of F28 has revealed.
    If I have been on my logon for some hours, and I want to take a coffee break,
    I save my stuff and click onto logout

    For some reason, (15 minutes exceeded), the system enters suspend mode. I checked my settings, and nowhere did I enable timed suspend.

    Anyone else notice this?
    Leslie in Montreal

    Interesting web sites list
    http://forums.fedoraforum.org/showth...40#post1697840

  2. #2
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    santa barbara, CA
    Posts
    789

    Re: Suspend mode is happening, though not requested

    hey frankie,
    maybe the machine got p..off that you didn't bring back cookies for it !
    "monsters John ... monsters from the ID..."
    "ma vule teva maar gul nol naya"

  3. #3
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Montreal, Que, Canada
    Posts
    5,114

    Re: Suspend mode is happening, though not requested

    Hi Bobx001 My cookies are stored within $HOME/.cache
    Leslie in Montreal

    Interesting web sites list
    http://forums.fedoraforum.org/showth...40#post1697840

Similar Threads

  1. could not allocate requested partitions requested size exceeds maximum allowed
    By chiuyan in forum Installation, Upgrades and Live Media
    Replies: 27
    Last Post: 12th March 2012, 08:33 PM
  2. graphical mode boot is not happening
    By bagal81 in forum Installation, Upgrades and Live Media
    Replies: 1
    Last Post: 16th December 2011, 03:39 PM
  3. Suspend Mode- Get rid of it?
    By ScottishCaptain in forum Using Fedora
    Replies: 1
    Last Post: 19th May 2006, 01:25 PM
  4. "Enforcing mode requested but no policy loaded" problem. 2.6.5 upgrade
    By Dusty_nz in forum Installation, Upgrades and Live Media
    Replies: 2
    Last Post: 13th April 2004, 11:12 AM
  5. can't boot after up2date/core test2/enforcing mode requested but no policy loaded
    By henriksonj in forum Installation, Upgrades and Live Media
    Replies: 3
    Last Post: 2nd April 2004, 08:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •