Hi guys

I'm new in Fedora, I just switch from arch to fedora few weeks ago, all is fine I'm happy with that, but there is one thing which worrying me - it is long boot time

Code:
[root@localhost karcio]# systemd-analyze
Startup finished in 2.011s (kernel) + 10.351s (initrd) + 1min 20.530s (userspace) = 1min 32.893s
Code:
[root@localhost karcio]# systemd-analyze blame
    2min 23.939s dnf-makecache.service
         31.933s plymouth-quit-wait.service
         30.267s akmods.service
         24.961s firewalld.service
         21.915s dkms.service
         16.444s accounts-daemon.service
         13.575s polkit.service
         10.468s NetworkManager-wait-online.service
          9.552s lvm2-monitor.service
          8.856s systemd-journal-flush.service
          8.069s dracut-initqueue.service
          7.877s systemd-udev-settle.service
          7.242s dev-mapper-luks\x2d86ff1989\x2dcf6b\x2d476a\x2d91a5\x2dc679845c23d2.device
          6.628s ModemManager.service
          6.624s netcf-transaction.service
          6.624s gssproxy.service
          6.621s livesys.service
          6.476s rsyslog.service
          6.153s systemd-cryptsetup@luks\x2d86ff1989\x2dcf6b\x2d476a\x2d91a5\x2dc679845c23d2.service
          5.722s avahi-daemon.service
          5.290s sssd.service
          4.980s initrd-switch-root.serviceModemManager.service
          4.653s libvirtd.service
          2.819s chronyd.service
          2.778s systemd-udevd.service
          2.229s abrtd.serviceakmods.service
          2.122s systemd-cryptsetup@luks\x2ddc2fed47\x2d5258\x2d451b\x2d90c9\x2d0fb56fbaa476.service
          2.061s packagekit.service
          1.721s teamviewerd.service
          1.607s lvm2-pvscan@8:6.service
          1.230s udisks2.service
          1.166s systemd-tmpfiles-setup-dev.service
          1.164s fedora-readonly.service
          1.041s systemd-logind.service
          ......
already disabled akmods.service, ModemManager.service and NetworkManager-wait-online.service , but not sure what else I can safe disable, trying to search forum because I can see then some people before me had the same problem, but not always people have the same services activated during boot.

Sorry for boring question.

Regards
karcio