FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    santa barbara, CA
    Posts
    734

    Question any way to add "solved" to thread tools ?

    would be great if that feature returned.
    cheersola.
    "monsters John ... monsters from the ID..."
    "ma vule teva maar gul nol naya"

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Colton, NY; Junction of Heaven & Earth (also Routes 56 & 68).
    Age
    72
    Posts
    23,438

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    I checked settings and thought I'd found one that would work (Thread Prefix Manager > Thread Prefix > Solved) . Enabled for Registered, CM & Admins. And....nada. Hope it can be reinstated too.
    Linux & Beer - That TOTALLY Computes!
    Registered Linux User #362651


    Don't use any of my solutions on working computers or near small children.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    /
    Posts
    5,128

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    Quote Originally Posted by bob
    I checked settings and thought I'd found one that would work (Thread Prefix Manager > Thread Prefix > Solved) . Enabled for Registered, CM & Admins. And....nada. Hope it can be reinstated too.
    Yeah, I have toggled that several times before without any effect ... Might have to kick it upstairs.
    Fedora 27 x86_64 XFCE - Sager | Intel Core i7 - 4810 MQ | NVIDIA GeForce GTX 860M | 16 GB RAM | 480 GB ADATA SSD |
    Fedora 27 x86_64 XFCE - Dell Precision M4800 | Intel Core i7 - 4900 MQ | NVIDIA Quadro K1100M | 16 GB RAM | 750 GB 7200 RPM HDD |


    The Linux Documentation Project | Fedora Documentation

  4. #4
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Colton, NY; Junction of Heaven & Earth (also Routes 56 & 68).
    Age
    72
    Posts
    23,438

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    Looks like this isn't going to be fixed, but here's one workaround: https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2121377
    Linux & Beer - That TOTALLY Computes!
    Registered Linux User #362651


    Don't use any of my solutions on working computers or near small children.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    Followed ubuntu instructions: I don't see a PREFIX button - perhaps because date of posting (about 1 month) is beyond default 7 day limit for changing prefix? I was able to add "SOLVED:" to the title.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    /
    Posts
    5,128

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    Quote Originally Posted by dswaner
    Followed ubuntu instructions: I don't see a PREFIX button - perhaps because date of posting (about 1 month) is beyond default 7 day limit for changing prefix? I was able to add "SOLVED:" to the title.
    Can you try again now?
    Fedora 27 x86_64 XFCE - Sager | Intel Core i7 - 4810 MQ | NVIDIA GeForce GTX 860M | 16 GB RAM | 480 GB ADATA SSD |
    Fedora 27 x86_64 XFCE - Dell Precision M4800 | Intel Core i7 - 4900 MQ | NVIDIA Quadro K1100M | 16 GB RAM | 750 GB 7200 RPM HDD |


    The Linux Documentation Project | Fedora Documentation

  7. #7
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    Sorry, still no PREFIX button. Logging out of the Forum and logging back in made no difference either.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    uk
    Posts
    20

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    It should be solved. Prefixes just refused to work on the responsive style but I have no found a solution to get them to show

  9. #9
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Colton, NY; Junction of Heaven & Earth (also Routes 56 & 68).
    Age
    72
    Posts
    23,438

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    Thanks Simon!
    Linux & Beer - That TOTALLY Computes!
    Registered Linux User #362651


    Don't use any of my solutions on working computers or near small children.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Canberra
    Posts
    2,865

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    I not that "SOLVED" is presented in a dark purplish box with almost invisible black text on the "What's New" list.

  11. #11
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    uk
    Posts
    20

    Re: any way to add "solved" to thread tools ?

    Quote Originally Posted by ocratato
    I not that "SOLVED" is presented in a dark purplish box with almost invisible black text on the "What's New" list.
    I finally found a thread on my whats new with the solved tag so I've now fixed it

Similar Threads

  1. [SOLVED]
    No "MARK THE THREAD AS SOLVED" option under thread tools
    By nonamedotc in forum Suggestions & Feedback
    Replies: 7
    Last Post: 9th December 2012, 03:35 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 21st November 2011, 04:09 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 20th February 2009, 06:35 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 23rd May 2005, 04:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •