Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first - Page 4
FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 46 to 56 of 56
  1. #46
    Join Date
    May 2006
    Location
    Porto, Portugal
    Age
    48
    Posts
    70

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Hello. Here's my machine:
    Code:
     System:    Host: new-host Kernel: 4.16.5-200.fc27.x86_64 x86_64 bits: 64 gcc: 7.3.1
               Console: tty 1 Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: desktop System: Gigabyte product: N/A serial: N/A
               Mobo: Gigabyte model: 970A-DS3P serial: N/A
               BIOS: American Megatrends v: FD date: 02/26/2016
    CPU:       6 core AMD FX-6300 Six-Core (-MCP-) arch: Bulldozer rev.0 cache: 12288 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 42193
               clock speeds: max: 3500 MHz 1: 1834 MHz 2: 1815 MHz 3: 1405 MHz
               4: 1403 MHz 5: 1405 MHz 6: 1405 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 32 GB devices: 4 EC: None max module size: 8 GB (est)
               Device-1: Node0_Dimm0 size: No Module Installed type: N/A
               Device-2: Node0_Dimm1 size: 8 GB speed: 800 MT/s type: DDR3
               part: F3-12800CL10-
               Device-3: Node0_Dimm2 size: No Module Installed type: N/A
               Device-4: Node0_Dimm3 size: 8 GB speed: 800 MT/s type: DDR3
               part: F3-12800CL10-
    Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Cypress PRO [Radeon HD 5850]
               bus-ID: 01:00.0
               Display Server: X.org 1.19.6
               drivers: ati,vesa (unloaded: modesetting,fbdev,radeon)
               Resolution: 1280x1024@0.00hz
               OpenGL: renderer: llvmpipe (LLVM 5.0, 128 bits)
               version: 2.1 Mesa 17.3.6 Direct Render: Yes
    Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Cypress HDMI Audio [Radeon HD 5830/5850/5870 / 6850/6870 Rebrand]
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
               Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] SBx00 Azalia (Intel HDA)
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.16.5-200.fc27.x86_64
    Network:   Card: Realtek RTL8111/8168/8411 PCIE Gigabit Ethernet Controller
               driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: d000 bus-ID: 03:00.0
               IF: enp3s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: half mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 8751.8GB (69.9% used)
               ID-1: /dev/sda model: Samsung_SSD_850 size: 250.1GB temp: 20C
               ID-2: /dev/sdb model: ST2000DX001 size: 2000.4GB temp: 26C
               ID-3: /dev/sdc model: WDC_WD20EZRZ size: 2000.4GB temp: 22C
               ID-4: /dev/sdd model: Hitachi_HCS54505 size: 500.1GB temp: 24C
               ID-5: /dev/sde model: Hitachi_HDS72101 size: 1000.2GB temp: 24C
               ID-6: USB /dev/sdf model: D3_Station size: 2000.4GB temp: 0C
               ID-7: USB /dev/sdg model: 28AS size: 1000.2GB temp: 0C
    Partition: ID-1: / size: 207G used: 17G (9%) fs: ext4 dev: /dev/sdd1
               ID-2: /home size: 243G used: 190G (83%) fs: ext4 dev: /dev/sdd3
               ID-3: swap-1 size: 8.33GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sdd2
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 13.5C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 227 Uptime: 16 min Memory: 2719.9/15998.6MB
               Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: N/A Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.56

  2. #47
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Greece
    Posts
    10

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Cheers
    Code:
    System:    Host: hp-spectre-x360 Kernel: 4.16.8-300.fc28.x86_64 x86_64
               bits: 64 gcc: 8.1.1
               Desktop: Gnome 3.28.2 Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight)
    Machine:   Device: un-determined System: HP product: HP Spectre x360 Convertible serial: N/A
               Mobo: HP model: 804E v: 33.24 serial: N/A
               UEFI: American Megatrends v: F.50 date: 03/07/2018
    Battery    BAT0: charge: 50.7 Wh 100.0% condition: 50.7/50.7 Wh (100%)
               model: Hewlett-Packard Primary status: Full
    CPU:       Dual core Intel Core i5-6200U (-MT-MCP-) 
               arch: Skylake rev.3 cache: 3072 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 9600
               clock speeds: max: 2800 MHz 1: 700 MHz 2: 700 MHz 3: 700 MHz
               4: 699 MHz
    Memory:    Using dmidecode: root required for dmidecode
    Graphics:  Card: Intel Skylake GT2 [HD Graphics 520] bus-ID: 00:02.0
               Display Server: wayland (X.org 119.6 ) driver: i915
               Resolution: 1920x1080@59.96hz
               OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel HD Graphics 520 (Skylake GT2)
               version: 4.5 Mesa 18.0.2 Direct Render: Yes
    Audio:     Card Intel Sunrise Point-LP HD Audio
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1f.3
               Sound: ALSA v: k4.16.8-300.fc28.x86_64
    Network:   Card: Intel Wireless 7265 driver: iwlwifi bus-ID: 02:00.0
               IF: wlo1 state: up mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 256.1GB (21.6% used)
               ID-1: /dev/sda model: AXNS381E size: 256.1GB
    Partition: ID-1: / size: 49G used: 26G (55%) fs: ext4 dev: /dev/dm-0
               ID-2: /boot size: 976M used: 194M (22%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
               ID-3: /home size: 176G used: 19G (12%) fs: ext4 dev: /dev/dm-2
               ID-4: swap-1 size: 8.41GB used: 0.00GB (0%)
               fs: swap dev: /dev/dm-1
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 32.5C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 254 Uptime: 15 min Memory: 1923.4/7888.4MB
               Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 8.1.1
               Client: Shell (bash 4.4.191) inxi: 2.3.56


    KF

  3. #48
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    UK
    Posts
    2

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    System:    Host: localhost.localdomain Kernel: 4.16.13-300.fc28.x86_64 x86_64
               bits: 64 gcc: 8.1.1
               Desktop: Xfce 4.12.4 (Gtk 2.24.32)
               Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight)
    Machine:   Device: laptop System: Acer product: Aspire one 1-131 v: V1.08 serial: <filter>
               Mobo: Acer model: Caltech v: V1.08 serial: <filter>
               UEFI [Legacy]: Insyde v: V1.08 date: 09/14/2015
    CPU:       Dual core Intel Celeron N3050 (-MCP-) 
               arch: Airmont rev.3 cache: 1024 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 6400
               clock speeds: max: 2160 MHz 1: 904 MHz 2: 1065 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 2 GB devices: 2 EC: None
               Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 2 GB speed: 1600 MT/s type: DDR3
               part: H5TC4G63CFR-PBA
               Device-2: N/A size: N/A speed: N/A type: N/A part: N/A
               Device-3: N/A size: N/A speed: N/A type: N/A part: N/A
               Device-4: N/A size: N/A speed: N/A type: N/A part: N/A
    Graphics:  Card: Intel Atom/Celeron/Pentium Processor x5-E8000/J3xxx/N3xxx Integrated Graphics Controller
               bus-ID: 00:02.0
               Display Server: X.org 1.19.6
               drivers: vesa (unloaded: modesetting,fbdev)
               Resolution: 1366x768@0.00hz
               OpenGL: renderer: llvmpipe (LLVM 6.0, 128 bits)
               version: 2.1 Mesa 18.0.2 Direct Render: Yes
    Audio:     Card Intel Atom/Celeron/Pentium Processor x5-E8000/J3xxx/N3xxx Series High Def. Audio Controller
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
               Sound: ALSA v: k4.16.13-300.fc28.x86_64
    Network:   Card: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network Adapter
               driver: ath9k bus-ID: 02:00.0
               IF: wlp2s0 state: up mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: NA (-)
               ID-1: /dev/mmcblk0 model: N/A size: 31.3GB
    Partition: ID-1: / size: 25G used: 23G (98%) fs: ext4 dev: /dev/mmcblk0p3
               ID-2: /boot size: 976M used: 212M (24%)
               fs: ext4 dev: /dev/mmcblk0p1
               ID-3: swap-1 size: 3.13GB used: 0.00GB (0%)
               fs: swap dev: /dev/mmcblk0p2
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 44.0C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 171 Uptime: 8 min Memory: 1121.6/1911.1MB
               Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 8.1.1
               Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.56

  4. #49
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Thailand
    Age
    69
    Posts
    331

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    ```
    [sudo] password for grumpy:
    System: Host: localhost.localdomain Kernel: 4.16.13-300.fc28.x86_64 x86_64
    bits: 64 gcc: 8.1.1
    Console: tty 1
    Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight)
    Machine: Device: desktop Mobo: ASRock model: X470 Taichi serial: <filter>
    UEFI: American Megatrends v: P1.10 date: 03/30/2018
    Battery hidpp__0: charge: N/A condition: NA/NA Wh
    model: Logitech Wireless Mobile Mouse MX Anywhere 2 status: Discharging
    CPU: 8 core AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core (-MT-MCP-)
    arch: Zen rev.2 cache: 4096 KB

    flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 59197
    clock speeds: max: 3700 MHz 1: 3178 MHz 2: 2198 MHz
    3: 2197 MHz 4: 2198 MHz 5: 2146 MHz 6: 2190 MHz
    7: 2186 MHz 8: 2047 MHz 9: 2185 MHz 10: 2174 MHz
    11: 2174 MHz 12: 2167 MHz 13: 4357 MHz 14: 4357 MHz
    15: 2174 MHz 16: 2177 MHz
    Memory: Array-1 capacity: 256 GB devices: 4 EC: None
    Device-1: DIMM 0 size: 16 GB speed: 1067 MT/s
    type: DDR4 part: CL16-16-16 D4-2400
    Device-2: DIMM 1 size: 16 GB speed: 1067 MT/s
    type: DDR4 part: CL16-16-16 D4-2400
    Device-3: DIMM 0 size: 16 GB speed: 1067 MT/s
    type: DDR4 part: CL16-16-16 D4-2400
    Device-4: DIMM 1 size: 16 GB speed: 1067 MT/s
    type: DDR4 part: CL16-16-16 D4-2400
    Graphics: Card: NVIDIA GP106 [GeForce GTX 1060 6GB]
    bus-ID: 2f:00.0
    Display Server: X.org 1.19.6 driver: nvidia
    Resolution: 3440x1440@59.97hz
    OpenGL: renderer: GeForce GTX 1060 6GB/PCIe/SSE2
    version: 4.6.0 NVIDIA 390.59 Direct Render: Yes
    Audio: Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] Family 17h (Models 00h-0fh) HD Audio Controller
    driver: snd_hda_intel bus-ID: 31:00.3
    Card-2 C-Media CMI8788 [Oxygen HD Audio]
    driver: snd_virtuoso port: c000 bus-ID: 2c:04.0
    Card-3 NVIDIA GP106 High Def. Audio Controller
    driver: snd_hda_intel bus-ID: 2f:00.1
    Card-4 Logitech driver: USB Audio usb-ID: 002-003
    Sound: ALSA v: k4.16.13-300.fc28.x86_64
    Network: Card-1: Intel Dual Band Wireless-AC 3168NGW [Stone Peak]
    driver: iwlwifi bus-ID: 27:00.0
    IF: wlp39s0 state: up mac: <filter>
    Card-2: Intel I211 Gigabit Network Connection
    driver: igb v: 5.4.0-k port: d000 bus-ID: 2a:00.0
    IF: enp42s0 state: down mac: <filter>
    Drives: HDD Total Size: 1220.3GB (1.2% used)
    ID-1: /dev/sda model: KINGSTON_SA400S3 size: 240.1GB
    temp: 32C
    ID-2: /dev/sdb model: Samsung_SSD_850 size: 250.1GB
    temp: 33C
    ID-3: /dev/sdc model: Samsung_SSD_840 size: 250.1GB
    temp: 32C
    ID-4: /dev/sdd model: INTEL_SSDSC2BW24 size: 240.1GB
    temp: 32C
    ID-5: /dev/sde model: INTEL_SSDSC2BW24 size: 240.1GB
    temp: 32C
    Partition: ID-1: / size: 51G used: 12G (24%)
    fs: ext4 dev: /dev/sde2
    ID-2: /home size: 169G used: 2.7G (2%)
    fs: ext4 dev: /dev/sde3
    RAID: No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors: System Temperatures: cpu: 47.0C mobo: N/A gpu: 0.0:48C
    Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info: Processes: 374 Uptime: 1 min Memory: 2470.9/64411.3MB
    Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 8.1.1
    Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.56
    [grumpy@localhost ~] $
    ```
    ASRock model: X470 Taichi,AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core,fedora28,64GB ram,asrock amd rx580

  5. #50
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Now, in the hills above, Intel, Apple, AMD, Google, & the rest of the Corporate HQ's ......yay!
    Posts
    76

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    [root@localhost ~]# inxi -Fxmz
    System: Host: localhost.localdomain Kernel: 4.16.14-300.fc28.x86_64 x86_64
    bits: 64 gcc: 8.1.1
    Console: tty 1 Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight)
    Machine: Device: desktop System: Apple product: iMac7 1 v: 1.0 serial: <filter>
    Mobo: Apple model: Mac-F4238CC8 v: PVT serial: <filter>
    UEFI: Apple v: IM71.88Z.007A.B03.0803051705 date: 03/05/08
    Battery hidpp__0: charge: N/A condition: NA/NA Wh
    model: Logitech Wireless Mouse M315/M235 status: Discharging
    CPU: Dual core Intel Core2 Duo T7300 (-MCP-) arch: Conroe rev.10 cache: 4096 KB
    flags: (lm nx sse sse2 sse3 ssse3 vmx) bmips: 7980
    clock speeds: max: 2000 MHz 1: 1323 MHz 2: 1329 MHz
    Memory: Array-1 capacity: 4 GB devices: 2 EC: None
    Device-1: DIMM0 size: 2 GB speed: 667 MT/s type: DDR2
    part: 0x505344323247363637325300000000000000
    Device-2: DIMM1 size: No Module Installed type: N/A
    Graphics: Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RV610/M74 [Mobility Radeon HD 2400 XT]
    bus-ID: 01:00.0
    Display Server: X.org 1.19.6
    drivers: ati,radeon (unloaded: modesetting,fbdev,vesa)
    Resolution: 1680x1050@60.00hz
    OpenGL: renderer: AMD RV610 (DRM 2.50.0 / 4.16.14-300.fc28.x86_64, LLVM 6.0.0)
    version: 3.3 Mesa 18.0.2 Direct Render: Yes
    Audio: Card Intel 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller
    driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
    Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.16.14-300.fc28.x86_64
    Network: Card-1: Broadcom Limited BCM4321 802.11a/b/g/n driver: wl bus-ID: 04:00.0
    IF: wls4 state: dormant mac: <filter>
    Card-2: Marvell 88E8058 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
    driver: sky2 v: 1.30 port: 2000 bus-ID: 05:00.0
    IF: ens5 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
    Drives: HDD Total Size: 250.1GB (7.6% used)
    ID-1: /dev/sda model: WDC_WD2500AAJS size: 250.1GB temp: 49C
    Partition: ID-1: / size: 49G used: 12G (26%) fs: ext4 dev: /dev/dm-0
    ID-2: /boot size: 976M used: 194M (22%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
    ID-3: /home size: 176G used: 4.0G (3%) fs: ext4 dev: /dev/dm-2
    ID-4: swap-1 size: 2.23GB used: 0.13GB (6%) fs: swap dev: /dev/dm-1
    RAID: No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors: System Temperatures: cpu: 49.0C mobo: N/A gpu: 44.0
    Fan Speeds (in rpm): cpu: 1195
    Info: Processes: 180 Uptime: 23 min Memory: 1284.2/1989.0MB
    Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 8.1.1 Client: Shell (bash 4.4.191) inxi: 2.3.56
    Morse's Law: There is always time for another pint!

  6. #51
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Bern, Switzerland
    Posts
    3
    Linux (Fedora) Firefox 61.0

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    hi, I'm new here...so I post my inix -Fm feedback:
    Code:
    System:
      Host: lornynuc Kernel: 4.17.5-200.fc28.x86_64 x86_64 bits: 64 
      compiler: gcc v: 8.1.1 Desktop: Cinnamon 3.8.7 
      Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight) 
    Machine:
      Type: Desktop Mobo: Intel model: NUC7i5BNB v: J31144-303 serial: <filter> 
      UEFI: Intel v: BNKBL357.86A.0065.2018.0606.1639 date: 06/06/2018 
    Memory:
      Array-1: capacity: 32 GiB slots: 2 EC: None max module size: 16 GiB 
      note: est. 
      Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 16 GiB speed: 2133 MT/s type: DDR4 
      Device-2: ChannelB-DIMM0 size: No Module Installed 
    CPU:
      Topology: Dual Core model: Intel Core i5-7260U bits: 64 type: MT MCP 
      arch: Kaby Lake rev: 9 L2 cache: 4096 KiB 
      flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 17664 
      Speed: 900 MHz min/max: 400/3400 MHz Core speeds (MHz): 1: 900 2: 900 
      3: 900 4: 900 
    Graphics:
      Card-1: Intel driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 
      Display: server: Fedora Project X.org 1.19.6 driver: i915 
      resolution: 3840x2160~30Hz 
      OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel Iris Plus Graphics 640 (Kaby Lake GT3e) 
      v: 4.5 Mesa 18.0.5 direct render: Yes 
    Audio:
      Card-1: Intel Sunrise Point-LP HD Audio driver: snd_hda_intel v: kernel 
      bus ID: 00:1f.3 
      Sound Server: ALSA v: k4.17.5-200.fc28.x86_64 
    Network:
      Card-1: Intel Ethernet Connection I219-V driver: e1000e v: 3.2.6-k 
      port: N/A bus ID: 00:1f.6 
      IF: eno1 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter> 
      Card-2: Intel Wireless 8265 / 8275 driver: iwlwifi v: kernel 
      bus ID: 3a:00.0 
      IF: wlp58s0 state: down mac: <filter> 
      IF-ID-1: virbr0 state: down mac: <filter> 
      IF-ID-2: virbr0-nic state: down mac: <filter> 
    Drives:
      HDD Total Size: 942.70 GiB used: 249.46 GiB (26.5%) 
      ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Intel model: SSDPEKKW512G7 size: 476.94 GiB 
      ID-2: /dev/sda vendor: ^APPLE model: APPLE HDD HTS545050A7E362 
      size: 465.76 GiB temp: 41 C 
    Partition:
      ID-1: / size: 48.97 GiB used: 9.23 GiB (18.8%) fs: ext4 
      dev: /dev/nvme0n1p3 
      ID-2: /boot size: 1.91 GiB used: 159.6 MiB (8.2%) fs: ext4 
      dev: /dev/nvme0n1p2 
      ID-3: /home size: 402.57 GiB used: 11.48 GiB (2.9%) fs: ext4 
      dev: /dev/nvme0n1p4 
      ID-4: swap-1 size: 10.00 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap 
      dev: /dev/nvme0n1p5 
    Sensors:
      System Temperatures: cpu: 47.0 C mobo: N/A 
      Fan Speeds (RPM): N/A 
    Info:
      Processes: 265 Uptime: 40m Memory: 15.55 GiB used: 2.42 GiB (15.6%) 
      Init: systemd runlevel: 5 Compilers: gcc: 8.1.1 Shell: bash v: 4.4.23 
      inxi: 3.0.14

  7. #52
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Rome
    Posts
    2
    Linux Chrome 67.0.3396.99

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    sudo inxi -Fxmz
    System:
      Host: hello_world Kernel: 4.17.5-100.fc27.x86_64 x86_64 bits: 64 
      compiler: gcc v: 7.3.1 Desktop: MATE 1.20.1 
      Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven) 
    Machine:
      Type: Laptop System: ASUSTeK product: X555LD v: 1.0 serial: <filter> 
      Mobo: ASUSTeK model: X555LD v: 1.0 serial: <filter> 
      UEFI: American Megatrends v: X555LD.310 date: 08/14/2014 
    Battery:
      ID-1: BAT0 charge: 35.9 Wh condition: 37.3/37.3 Wh (100%) 
      model: ASUSTeK X555-50 status: Charging 
    Memory:
      Array-1: capacity: 32 GiB slots: 4 EC: None max module size: 8 GiB 
      note: est. 
      Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 4 GiB speed: 1600 MT/s type: DDR3 
      Device-2: ChannelA-DIMM1 size: No Module Installed 
      Device-3: ChannelB-DIMM0 size: 4 GiB speed: 1600 MT/s type: DDR3 
      Device-4: ChannelB-DIMM1 size: No Module Installed 
    CPU:
      Topology: Dual Core model: Intel Core i5-4210U bits: 64 type: MT MCP 
      arch: Haswell rev: 1 L2 cache: 3072 KiB 
      flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 19156 
      Speed: 1301 MHz min/max: 800/2700 MHz Core speeds (MHz): 1: 1214 2: 1235 
      3: 1199 4: 1219 
    Graphics:
      Card-1: Intel Haswell-ULT Integrated Graphics driver: i915 v: kernel 
      bus ID: 00:02.0 
      Card-2: NVIDIA GF117M [GeForce 610M/710M/810M/820M / GT 
      620M/625M/630M/720M] 
      driver: N/A bus ID: 04:00.0 
      Display: server: Fedora Project X.org 1.19.6 driver: intel 
      resolution: 1366x768~60Hz 
      OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel Haswell Mobile v: 4.5 Mesa 17.3.9 
      direct render: Yes 
    Audio:
      Card-1: Intel Haswell-ULT HD Audio driver: snd_hda_intel v: kernel 
      bus ID: 00:03.0 
      Card-2: Intel 8 Series HD Audio driver: snd_hda_intel v: kernel 
      bus ID: 00:1b.0 
      Sound Server: ALSA v: k4.17.5-100.fc27.x86_64 
    Network:
      Card-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet 
      driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: e000 bus ID: 02:00.0 
      IF: enp2s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter> 
      Card-2: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network Adapter 
      driver: ath9k v: kernel bus ID: 03:00.0 
      IF: wlp3s0 state: down mac: <filter> 
      IF-ID-1: virbr0 state: down mac: <filter> 
      IF-ID-2: virbr0-nic state: down mac: <filter> 
    Drives:
      HDD Total Size: 465.76 GiB used: 272.79 GiB (58.6%) 
      ID-1: /dev/sda vendor: Hitachi model: HGST HTS545050A7E680 
      size: 465.76 GiB temp: 37 C 
    Partition:
      ID-1: / size: 48.97 GiB used: 19.65 GiB (40.1%) fs: ext4 dev: /dev/dm-0 
      ID-2: /boot size: 975.9 MiB used: 276.9 MiB (28.4%) fs: ext4 
      dev: /dev/sda2 
      ID-3: /home size: 403.24 GiB used: 252.85 GiB (62.7%) fs: ext4 
      dev: /dev/dm-2 
      ID-4: swap-1 size: 3.87 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/dm-1 
    Sensors:
      System Temperatures: cpu: 52.0 C mobo: N/A 
      Fan Speeds (RPM): cpu: 3300 
    Info:
      Processes: 219 Uptime: 1h 21m Memory: 7.68 GiB used: 1.87 GiB (24.3%) 
      Init: systemd runlevel: 5 Compilers: gcc: 7.3.1 clang: 5.0.2 Shell: bash 
      v: 4.4.23 inxi: 3.0.14

  8. #53
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    the internet
    Posts
    6
    Linux Chrome 67.0.3396.99

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    $ sudo inxi -Fxmz
    System:    Host: clevo Kernel: 4.17.9-200.fc28.x86_64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.1.1 Console: tty 1 
               Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight) 
    Machine:   Type: Laptop System: CLEVO product: W250ENQ / W270ENQ v: N/A serial: N/A 
               Mobo: CLEVO model: W250ENQ / W270ENQ serial: N/A BIOS: American Megatrends v: 4.6.5 date: 06/01/2012 
    Battery:   ID-1: BAT0 charge: 55.9 Wh condition: 55.9/57.7 Wh (97%) model: NOTEBOOK BAT status: Full 
    Memory:    Array-1: capacity: 32 GiB slots: 4 EC: None max module size: 8 GiB note: est. 
               Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 4 GiB speed: 1600 MT/s type: DDR3 
               Device-2: ChannelA-DIMM1 size: No Module Installed 
               Device-3: ChannelB-DIMM0 size: No Module Installed 
               Device-4: ChannelB-DIMM1 size: No Module Installed 
    CPU:       Topology: Quad Core model: Intel Core i7-3610QM bits: 64 type: MT MCP arch: Ivy Bridge rev: 9 
               L2 cache: 6144 KiB 
               flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 36715 
               Speed: 1198 MHz min/max: 1200/3300 MHz Core speeds (MHz): 1: 1197 2: 1197 3: 1198 4: 1198 5: 1198 
               6: 1198 7: 1198 8: 1198 
    Graphics:  Card-1: Intel 3rd Gen Core processor Graphics driver: i915 v: kernel bus ID: 00:02.0 
               Card-2: NVIDIA GK107M [GeForce GT 640M] driver: N/A bus ID: 01:00.0 
               Display: server: X.org 1.19.6 driver: modesetting unloaded: fbdev tty: 238x60 
               Message: Unable to show advanced data. Required tool glxinfo missing. 
    Audio:     Card-1: Intel 7 Series/C216 Family High Definition Audio driver: snd_hda_intel v: kernel 
               bus ID: 00:1b.0 
               Sound Server: ALSA v: k4.17.9-200.fc28.x86_64 
    Network:   Card-1: Intel Centrino Ultimate-N 6300 driver: N/A bus ID: 04:00.0 
               Card-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI 
               port: d000 bus ID: 05:00.2 
               IF: enp5s0f2 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter> 
    Drives:    Local Storage: total: 1.14 TiB used: 2.53 GiB (0.2%) 
               ID-1: /dev/sda vendor: Samsung model: SSD 830 Series size: 238.47 GiB temp: 30 C 
               ID-2: /dev/sdb vendor: Western Digital model: WD10JPVT-26A1YT0 size: 931.51 GiB temp: 30 C 
    Partition: ID-1: / size: 195.76 GiB used: 2.53 GiB (1.3%) fs: ext4 dev: /dev/sda3 
               ID-2: swap-1 size: 8.04 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/sda4 
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 62.0 C mobo: N/A 
               Fan Speeds (RPM): N/A 
    Info:      Processes: 164 Uptime: 22m Memory: 3.75 GiB used: 339.6 MiB (8.8%) Init: systemd runlevel: 5 
               Compilers: gcc: 8.1.1 Shell: bash v: 4.4.23 inxi: 3.0.17

  9. #54
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    D
    Posts
    4
    Windows 7 Firefox 61.0

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Lenovo Yoga 530 Convertible:
    Code:
    System:    Host: unknownb0fc366dc031 Kernel: 4.17.18-200.fc28.x86_64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc 
               v: 8.1.1 Desktop: Gnome 3.28.3 Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight) 
    Machine:   Type: N/A System: LENOVO product: 81H9 v: Lenovo YOGA 530-14ARR serial: <filter> 
               Mobo: LENOVO model: LNVNB161216 v: SDK0J40709 WIN serial: <filter> UEFI: LENOVO 
               v: 8MCN25WW date: 08/02/2018 
    Battery:   ID-1: BAT0 charge: 41.0 Wh condition: 45.3/45.5 Wh (99%) model: CPT-COS L17C4PB0 
               status: Charging 
    Memory:    Array-1: capacity: 16 GiB slots: 2 EC: None max module size: 8 GiB note: est. 
               Device-1: DIMM 0 size: 4 GiB speed: 2400 MT/s type: DDR4 
               Device-2: DIMM 0 size: 4 GiB speed: 2400 MT/s type: DDR4 
    CPU:       Topology: Quad Core model: AMD Ryzen 5 2500U with Radeon Vega Mobile Gfx bits: 64 
               type: MT MCP arch: Zen L2 cache: 2048 KiB 
               flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm bogomips: 31938 
               Speed: 1368 MHz min/max: 1600/2000 MHz Core speeds (MHz): 1: 1367 2: 1366 3: 1368 4: 1365 
               5: 1595 6: 1477 7: 1367 8: 1368 
    Graphics:  Card-1: AMD Raven Ridge [Radeon Vega Series / Radeon Vega Mobile Series] driver: amdgpu 
               v: kernel bus ID: 03:00.0 
               Display: server: Fedora Project X.org 1.19.6 driver: amdgpu resolution: 1920x1080~60Hz 
               OpenGL: renderer: AMD RAVEN (DRM 3.25.0 / 4.17.18-200.fc28.x86_64 LLVM 6.0.0) 
               v: 4.5 Mesa 18.0.5 direct render: Yes 
    Audio:     Card-1: AMD driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 03:00.1 
               Card-2: AMD driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 03:00.6 
               Sound Server: ALSA v: k4.17.18-200.fc28.x86_64 
    Network:   Card-1: Realtek RTL8821CE 802.11ac PCIe Wireless Network Adapter driver: rtl8821ce v: N/A 
               port: 3000 bus ID: 01:00 
               IF: wlp1s0 state: up mac: <filter> 
               IF-ID-1: virbr0 state: down mac: <filter> 
               IF-ID-2: virbr0-nic state: down mac: <filter> 
    Drives:    Local Storage: total: 894.25 GiB used: 7.58 GiB (0.8%) 
               ID-1: /dev/nvme0n1 vendor: Kingston model: SA1000M8960G size: 894.25 GiB 
    Partition: ID-1: / size: 48.91 GiB used: 6.89 GiB (14.1%) fs: ext4 dev: /dev/dm-3 
               ID-2: /boot size: 975.9 MiB used: 240.1 MiB (24.6%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p2 
               ID-3: /home size: 722.88 GiB used: 445.1 MiB (0.1%) fs: ext4 dev: /dev/dm-5 
               ID-4: swap-1 size: 7.63 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/nvme0n1p3 
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 44.9 C mobo: N/A 
               Fan Speeds (RPM): N/A 
    Info:      Processes: 294 Uptime: 25m Memory: 7.41 GiB used: 1.27 GiB (17.2%) Init: systemd 
               runlevel: 5 Compilers: gcc: 8.1.1 Shell: bash v: 4.4.23 inxi: 3.0.20

  10. #55
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Moscow, Russia
    Posts
    129
    Linux (Fedora) Firefox 61.0

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    System:    Host: localhost.localdomain Kernel: 4.17.19-200.fc28.x86_64 x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 8.1.1 
               Console: tty 0 Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight) 
    Machine:   Type: Desktop System: ASUS product: All Series v: N/A serial: N/A 
               Mobo: ASUSTeK model: Z87-PRO v: Rev 1.xx serial: <filter> BIOS: American Megatrends v: 1007 
               date: 05/17/2013 
    Memory:    Array-1: capacity: 32 GiB slots: 4 EC: None max module size: 8 GiB note: est. 
               Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 8 GiB speed: 2133 MT/s type: DDR3 
               Device-2: ChannelA-DIMM1 size: 8 GiB speed: 2133 MT/s type: DDR3 
               Device-3: ChannelB-DIMM0 size: 8 GiB speed: 2133 MT/s type: DDR3 
               Device-4: ChannelB-DIMM1 size: 8 GiB speed: 2133 MT/s type: DDR3 
    CPU:       Topology: Quad Core model: Intel Core i7-4771 bits: 64 type: MT MCP arch: Haswell rev: 3 
               L2 cache: 8192 KiB 
               flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 56000 
               Speed: 3300 MHz min/max: 800/3900 MHz Core speeds (MHz): 1: 3089 2: 2969 3: 3267 4: 2485 5: 3256 
               6: 3284 7: 3257 8: 3287 
    Graphics:  Card-1: Intel Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor Integrated Graphics driver: i915 v: kernel 
               bus ID: 00:02.0 
               Card-2: NVIDIA GM206 [GeForce GTX 960] driver: nouveau v: kernel bus ID: 01:00.0 
               Display: server: X.org 1.19.6 driver: nouveau tty: 211x24 
               Message: Advanced graphics data unavailable for root. Old System? 
    Audio:     Card-1: Intel Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor HD Audio driver: snd_hda_intel v: kernel 
               bus ID: 00:03.0 
               Card-2: Intel 8 Series/C220 Series High Definition Audio driver: snd_hda_intel v: kernel 
               bus ID: 00:1b.0 
               Card-3: NVIDIA driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 01:00.1 
               Sound Server: ALSA v: k4.17.19-200.fc28.x86_64 
    Network:   Card-1: Intel Ethernet I217-V driver: e1000e v: 3.2.6-k port: f080 bus ID: 00:19 
               IF: eno1 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter> 
               Card-2: Qualcomm Atheros AR9462 Wireless Network Adapter driver: ath9k v: kernel bus ID: 03:00 
               IF: wlp3s0 state: up mac: <filter> 
               IF-ID-1: virbr0 state: down mac: <filter> 
               IF-ID-2: virbr0-nic state: down mac: <filter> 
    Drives:    Local Storage: total: 7.73 TiB used: 179.22 GiB (2.3%) 
               ID-1: /dev/sda vendor: Samsung model: SSD 850 EVO 500GB size: 465.76 GiB temp: 34 C 
               ID-2: /dev/sdb vendor: Western Digital model: WD30EFRX-68EUZN0 size: 2.73 TiB temp: 37 C 
               ID-3: /dev/sdc vendor: Western Digital model: WD30EFRX-68EUZN0 size: 2.73 TiB temp: 37 C 
               ID-4: /dev/sdd vendor: Seagate model: ST2000DL003-9VT166 size: 1.82 TiB temp: 38 C 
    RAID:      Device-1: md127 type: mdraid status: active Components: online: sdc1~c1 sdb~c2 
               Info: raid: mirror blocks: 2930134016 report: 2/2 UU chunk size: N/A 
    Partition: ID-1: / size: 48.97 GiB used: 15.90 GiB (32.5%) fs: ext4 dev: /dev/dm-0 
               ID-2: /boot size: 975.9 MiB used: 224.0 MiB (23.0%) fs: ext4 dev: /dev/sda1 
               ID-3: /home size: 391.79 GiB used: 163.10 GiB (41.6%) fs: ext4 dev: /dev/dm-2 
               ID-4: swap-1 size: 15.71 GiB used: 0 KiB (0.0%) fs: swap dev: /dev/dm-1 
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 29.8 C mobo: 27.8 C gpu: nouveau temp: 50 C 
               Fan Speeds (RPM): cpu: 0 gpu: nouveau fan: 0 
    Info:      Processes: 307 Uptime: 3h 46m Memory: 31.29 GiB used: 4.96 GiB (15.8%) Init: systemd runlevel: 5 
               Compilers: gcc: 8.1.1 Shell: bash v: 4.4.23 inxi: 3.0.20

  11. #56
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Thailand
    Age
    69
    Posts
    331
    Linux (Fedora) Firefox 61.0

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    ```
    [grumpy@localhost ~] $ inxi -Fm
    System:
    Host: localhost.localdomain
    Kernel: 4.16.3-301.fc28.x86_64 x86_64 bits: 64
    Desktop: KDE Plasma 5.13.4
    Distro: Fedora release 28 (Twenty Eight)
    Machine:
    Type: Desktop Mobo: ASRock model: X470 Taichi
    serial: <root required> UEFI: American Megatrends
    v: P1.10 date: 03/30/2018
    Memory:
    RAM Report:
    permissions: Unable to run dmidecode. Are you root?
    CPU:
    Topology: 8-Core model: AMD Ryzen 7 2700X bits: 64
    type: MT MCP L2 cache: 4096 KiB
    Speed: 2408 MHz min/max: 2200/3700 MHz
    Core speeds (MHz): 1: 2472 2: 2464 3: 1890 4: 1896
    5: 1892 6: 1894 7: 2200 8: 2193 9: 1714 10: 1842
    11: 1755 12: 1898 13: 2077 14: 1775 15: 1894 16: 1897
    Graphics:
    Card-1: NVIDIA GP106 [GeForce GTX 1060 6GB]
    driver: nouveau v: kernel
    Display: x11 server: Fedora Project X.org 11.0
    driver: modesetting unloaded: fbdev,vesa
    resolution: 3440x1440~60Hz
    OpenGL: renderer: NV136 v: 4.3 Mesa 18.0.5
    Audio:
    Card-1: C-Media CMI8788 [Oxygen HD Audio]
    driver: snd_virtuoso
    Card-2: NVIDIA GP106 High Definition Audio
    driver: snd_hda_intel
    Card-3: AMD Family 17h HD Audio driver: snd_hda_intel
    Card-4: Logitech type: USB
    driver: uvcvideo,snd-usb-audio
    Sound Server: ALSA v: k4.16.3-301.fc28.x86_64
    Network:
    Card-1: Intel Dual Band Wireless-AC 3168NGW [Stone Peak] driver: iwlwifi
    IF: wlp39s0 state: up mac: 68:ec:c5:bf:24:44
    Card-2: Intel I211 Gigabit Network driver: igb
    IF: enp42s0 state: down mac: 70:85:c2:80:98:63
    Drives:
    Local Storage: total: 1.11 TiB used: 11.09 GiB (1.0%)
    ID-1: /dev/sda vendor: Kingston model: SA400S37240G
    size: 223.57 GiB
    ID-2: /dev/sdb vendor: Samsung model: SSD 850 EVO 250GB
    size: 232.89 GiB
    ID-3: /dev/sdc vendor: Samsung model: SSD 840 EVO 250GB
    size: 232.89 GiB
    ID-4: /dev/sdd vendor: Intel model: SSDSC2BW240A4
    size: 223.57 GiB
    ID-5: /dev/sde vendor: Intel model: SSDSC2BW240A4
    size: 223.57 GiB
    Partition:
    ID-1: / size: 52.62 GiB used: 7.54 GiB (14.3%) fs: ext4
    dev: /dev/sdc2
    ID-2: /home size: 174.86 GiB used: 3.53 GiB (2.0%)
    fs: ext4 dev: /dev/sdc3
    Sensors:
    System Temperatures: cpu: 111.5 C mobo: N/A
    gpu: nouveau temp: 41 C
    Fan Speeds (RPM): N/A gpu: nouveau fan: 854
    Info:
    Processes: 300 Uptime: 13m Memory: 62.90 GiB
    used: 1.51 GiB (2.4%) Shell: bash inxi: 3.0.20
    [grumpy@localhost ~] $
    ```
    ASRock model: X470 Taichi,AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core,fedora28,64GB ram,asrock amd rx580

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. [SOLVED]
    Bookmark problem
    By curano in forum Using Fedora
    Replies: 17
    Last Post: 9th February 2016, 03:28 PM
  2. Bookmark problem
    By jeb3121 in forum Using Fedora
    Replies: 11
    Last Post: 7th July 2014, 04:50 AM
  3. Bookmark management
    By glennzo in forum Using Fedora
    Replies: 8
    Last Post: 6th January 2011, 09:01 PM
  4. How to retrieve bookmark
    By Niche in forum Using Fedora
    Replies: 5
    Last Post: 17th September 2008, 05:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •