FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 19 of 19
  1. #16
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Spain
    Posts
    2

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    System:    Host: localhost.localdomain Kernel: 4.13.9-300.fc27.x86_64 x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.1 Console: tty 1
               Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: laptop System: ASUSTeK product: K53BR v: 1.0 serial: <filter>
               Mobo: ASUSTeK model: K53BR v: 1.0 serial: <filter> BIOS: American Megatrends v: 204 date: 11/21/2011
    Battery    BAT1: charge: 51.7 Wh 100.0% condition: 51.7/56.2 Wh (92%) model: TOSHIBA PA3533U status: Full
    CPU:       Dual core AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics (-MCP-) arch: Bobcat rev.0 cache: 512 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4a ssse3 svm) bmips: 6586
               clock speeds: max: 1650 MHz 1: 1646 MHz 2: 1646 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 8 GB devices: 2 EC: None
               Device-1: A1_DIMM0 size: No Module Installed type: N/A
               Device-2: A1_DIMM1 size: 4 GB speed: 1333 MT/s type: DDR3 part: HMT351S6CFR8C-H9
    Graphics:  Card-1: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Wrestler [Radeon HD 6320] bus-ID: 00:01.0
               Card-2: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Seymour [Radeon HD 6400M/7400M Series] bus-ID: 01:00.0
               Display Server: X.org 1.19.5 drivers: ati,vesa (unloaded: modesetting,fbdev,radeon)
               tty size: 180x57 Advanced Data: N/A for root out of X
    Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Wrestler HDMI Audio driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:01.1
               Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] SBx00 Azalia (Intel HDA)
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.13.9-300.fc27.x86_64
    Network:   Card-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
               driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: d000 bus-ID: 03:00.0
               IF: enp3s0 state: down mac: <filter>
               Card-2: Qualcomm Atheros AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) driver: ath9k bus-ID: 04:00.0
               IF: wlp4s0 state: up mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 500.1GB (1.8% used)
               ID-1: /dev/sda model: ST9500325AS size: 500.1GB temp: 35C
    Partition: ID-1: / size: 49G used: 4.7G (10%) fs: ext4 dev: /dev/dm-0
               ID-2: /boot size: 976M used: 146M (16%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
               ID-3: /home size: 404G used: 84M (1%) fs: ext4 dev: /dev/dm-2
               ID-4: swap-1 size: 3.86GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/dm-1
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 58.6C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 234 Uptime: 10 min Memory: 1294.9/3551.9MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: N/A
               Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.43

  2. #17
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    India
    Posts
    450

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    System:    Host: localhost.localdomain Kernel: 4.13.13-300.fc27.x86_64 x86_64
               bits: 64 gcc: 7.2.1
               Console: tty 0 Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: laptop System: Hewlett-Packard product: HP Pavilion 15 Notebook PC v: 0889100000005B10000600000 serial: <filter>
               Mobo: Hewlett-Packard model: 2139 v: 02.15 serial: <filter>
               UEFI: Insyde v: F.39 date: 03/24/2017
    Battery    BAT0: charge: 48.7 Wh 97.9% condition: 49.8/49.8 Wh (100%)
               model: Hewlett-Packard Primary status: Charging
    CPU:       Quad core AMD A4-5000 APU with Radeon HD Graphics (-MCP-) 
               arch: Jaguar rev.1 cache: 2048 KB
               
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 11977
               clock speeds: max: 1500 MHz 1: 800 MHz 2: 950 MHz 3: 800 MHz
               4: 1500 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 16 GB devices: 2 EC: None
               Device-1: Bottom-Slot 1(top) size: 8 GB speed: 1600 MT/s
               type: DDR3 part: N/A
               Device-2: Bottom-Slot 2(under) size: 8 GB speed: 1600 MT/s
               type: DDR3 part: 16KTF1G64HZ-1G6E1
    Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kabini [Radeon HD 8330]
               bus-ID: 00:01.0
               Display Server: X.org 1.19.5 driver: radeon
               Resolution: 1366x768@60.07hz
               OpenGL: renderer: AMD KABINI (DRM 2.50.0 / 4.13.13-300.fc27.x86_64, LLVM 4.0.1)
               version: 4.5 Mesa 17.2.4 Direct Render: Yes
    Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
               Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kabini HDMI/DP Audio
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:01.1
               Sound: ALSA v: k4.13.13-300.fc27.x86_64
    Network:   Card-1: Realtek RTL8101/2/6E PCIE Fast Ethernet controller
               driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: 2000 bus-ID: 05:00.0
               IF: eno1 state: down mac: <filter>
               Card-2: Ralink RT3290 Wireless 802.11n 1T/1R PCIe
               driver: rt2800pci v: 2.3.0 bus-ID: 06:00.0
               IF: wlo1 state: up mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 1000.2GB (11.0% used)
               ID-1: /dev/sda model: HGST_HTS541010A9 size: 1000.2GB temp: 39C
    Partition: ID-1: / size: 20G used: 9.3G (52%) fs: ext4 dev: /dev/sda6
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 53.5C mobo: N/A gpu: 53.0
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 238 Uptime: 1:32 Memory: 2172.0/15505.8MB
               Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 7.2.1
               Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.43
    Here is my hp pavilion 15

  3. #18
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    United Kingdom
    Posts
    6

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    PCSpecialist Optimus (early 2016)
    Code:
    System:    Host: UNKNOWN Kernel: 4.14.3-300.fc27.x86_64 x86_64
               bits: 64 gcc: 7.2.1
               Desktop: Gnome 3.26.2 Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: laptop System: PC Specialist Limited product: N15_17RF serial: N/A
               Mobo: CLEVO model: N15_17RF serial: N/A
               UEFI: American Megatrends v: 1.05.02 date: 01/04/2016
    Battery    BAT0: charge: 55.8 Wh 100.0% condition: 55.8/62.2 Wh (90%)
               model: Notebook BAT status: Full
    CPU:       Quad core Intel Core i5-6440HQ (-MCP-) 
               arch: Skylake-S rev.3 cache: 6144 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 20736
               clock speeds: max: 3500 MHz 1: 2600 MHz 2: 2600 MHz 3: 2600 MHz
               4: 2600 MHz
    Graphics:  Card-1: Intel HD Graphics 530 bus-ID: 00:02.0
               Card-2: NVIDIA GM206M [GeForce GTX 965M] bus-ID: 01:00.0
               Display Server: x11 (X.org 1.19.5 )
               drivers: fbdev (unloaded: modesetting,vesa)
               Resolution: 1920x1080@77.00hz
               OpenGL: renderer: llvmpipe (LLVM 4.0, 256 bits)
               version: 2.1 Mesa 17.2.4 Direct Render: Yes
    Audio:     Card Intel Sunrise Point-H HD Audio
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1f.3
               Sound: ALSA v: k4.14.3-300.fc27.x86_64
    Network:   Card-1: Intel Wireless 8260 driver: iwlwifi bus-ID: 02:00.0
               IF: wlp2s0 state: up mac: <filter>
               Card-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCIE Gigabit Ethernet Controller
               driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: d000 bus-ID: 03:00.1
               IF: enp3s0f1 state: down mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 878.2GB (0.7% used)
               ID-1: /dev/sda model: BIWIN_SSD size: 128.0GB temp: 35C
               ID-2: /dev/sdb model: WDC_WD7500BPKX size: 750.2GB temp: 34C
    Partition: ID-1: / size: 19G used: 5.4G (32%) fs: ext4 dev: /dev/sda5
               ID-2: /home size: 199G used: 205M (1%) fs: ext4 dev: /dev/sdb3
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 63.0C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 246 Uptime: 15 min Memory: 1731.7/7900.8MB
               Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: N/A
               Client: Shell (bash 4.4.121) inxi: 2.3.45

  4. #19
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    USA
    Posts
    5

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    System:    Host: gemini.localdomain Kernel: 4.14.3-300.fc27.x86_64 x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.1 Console: tty 0
               Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: laptop System: Dell product: XPS 13 9360 serial: <filter>
               Mobo: Dell model: 0PF86Y v: A00 serial: <filter> UEFI: Dell v: 2.3.1 date: 10/03/2017
    Battery    BAT0: charge: 34.2 Wh 59.1% condition: 57.8/60.0 Wh (96%) model: SMP DELL TP1GT61 status: Discharging
    CPU:       Dual core Intel Core i7-7560U (-HT-MCP-) arch: Kaby Lake rev.9 cache: 4096 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 9600
               clock speeds: max: 3800 MHz 1: 2400 MHz 2: 2400 MHz 3: 2400 MHz 4: 2400 MHz
    Graphics:  Card: Intel Device 5926 bus-ID: 00:02.0
               Display Server: X.org 1.19.5 driver: i915 tty size: 176x48 Advanced Data: N/A for root
    Audio:     Card Intel Sunrise Point-LP HD Audio driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1f.3
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.14.3-300.fc27.x86_64
    Network:   Card-1: Qualcomm Atheros QCA6174 802.11ac Wireless Network Adapter driver: ath10k_pci bus-ID: 3a:00.0
               IF: wlp58s0 state: up mac: <filter>
               Card-2: Qualcomm Atheros usb-ID: 001-002
               IF: null-if-id state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
    Drives:    HDD Total Size: 512.1GB (7.0% used)
               ID-1: /dev/nvme0n1 model: KXG50ZNV512G_NVMe_TOSHIBA_512GB size: 512.1GB
    Partition: ID-1: / size: 246G used: 26G (12%) fs: ext4 dev: /dev/dm-1
               ID-2: /boot size: 976M used: 183M (21%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p2
               ID-3: swap-1 size: 8.42GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/dm-2
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 43.5C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 271 Uptime: 13:37 Memory: 2883.7/15929.8MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 7.2.1
               Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.45

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. [SOLVED] Bookmark problem
    By curano in forum Using Fedora
    Replies: 17
    Last Post: 9th February 2016, 03:28 PM
  2. Bookmark problem
    By jeb3121 in forum Using Fedora
    Replies: 11
    Last Post: 7th July 2014, 04:50 AM
  3. Bookmark management
    By glennzo in forum Using Fedora
    Replies: 8
    Last Post: 6th January 2011, 09:01 PM
  4. How to retrieve bookmark
    By Niche in forum Using Fedora
    Replies: 5
    Last Post: 17th September 2008, 05:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •