FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    5,397

    Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    This is for your own benefit and will help with GPU, WLAN, LAN etc. help requests rather than people asking every time you post a new question what hardware you are using and OS architecture.

    Install the package inxi using dnf and execute the command below to ascertain hardware information and operating system architecture. post the output in code boxes, bookmark that post, the post number in the top left has the specific post hyperlink. paste that link in any thread you open requesting assistance with hardware issues please. it saves a lot of time for you and people trying to help you by avoiding the same questions repeatedly.

    what are code boxes? boxes that instruct the forum to insert pasted text as code and contain it within a scroll box without changing anything.

    e.g. [code]code goes here[/code]

    to install inxi:
    Code:
    sudo dnf install inxi
    to generate output:
    Code:
    sudo inxi -Fxmz


    sample output:

    Desktop:
    Code:
    Resuming in non X mode: xrandr not found. For package install advice run: inxi --recommends
    System:    Host: Aures Kernel: 4.14.0-0-MANJARO x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.0 Desktop: KDE Plasma 5.11.3 (Qt 5.9.2)
               Distro: Manjaro Linux
    Machine:   Device: desktop Mobo: Gigabyte model: AM1M-S2H v: x.x serial: N/A UEFI: American Megatrends v: F2 date: 06/20/2014
    CPU:       Quad core AMD Athlon 5350 APU with Radeon R3 (-MCP-) arch: Jaguar rev.1 cache: 2048 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 16379
               clock speeds: max: 2050 MHz 1: 2050 MHz 2: 1200 MHz 3: 800 MHz 4: 1200 MHz
    Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kabini [Radeon HD 8400 / R3 Series] bus-ID: 00:01.0
               Display Server: N/A drivers: ati,radeon (unloaded: modesetting) tty size: 124x25
    Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
               Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kabini HDMI/DP Audio driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:01.1
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.14.0-0-MANJARO
    Network:   Card: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
               driver: r8168 v: 8.044.02-NAPI port: e000 bus-ID: 01:00.0
               IF: enp1s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 1000.2GB (3.2% used)
               ID-1: /dev/sda model: ST1000DM003 size: 1000.2GB
    Partition: ID-1: / size: 92G used: 8.3G (10%) fs: btrfs dev: /dev/sda3
               ID-2: /boot size: 969M used: 85M (10%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
               ID-3: /home size: 827G used: 11G (2%) fs: xfs dev: /dev/sda4
               ID-4: swap-1 size: 12.82GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 25.5C mobo: N/A gpu: 27.0
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 186 Uptime: 42 min Memory: 1866.1/7422.7MB Init: systemd Gcc sys: 7.2.0
               Client: Shell (bash 4.4.121) inxi: 2.3.43
    Notebook:

    Code:
    Resuming in non X mode: xrandr not found. For package install advice run: inxi --recommends
    System:    Host: Akira Kernel: 4.14.0-0-MANJARO x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.0 Desktop: KDE Plasma 5.11.3 (Qt 5.9.2)
               Distro: Manjaro Linux
    Machine:   Device: laptop System: FUJITSU product: LIFEBOOK A512 serial: N/A
               Mobo: FUJITSU model: FJNBB29 serial: N/A UEFI: FUJITSU // Phoenix v: Version 1.21 date: 12/11/2014
    Battery    BAT1: charge: 39.6 Wh 100.0% condition: 39.6/47.5 Wh (83%) model: PAC BAT1 status: Full
               hidpp__0: charge: 80% condition: NA/NA Wh model: Logitech M570 status: Discharging
    CPU:       Dual core Intel Core i3-3110M (-HT-MCP-) arch: Ivy Bridge rev.9 cache: 3072 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 9582
               clock speeds: max: 2400 MHz 1: 2394 MHz 2: 2394 MHz 3: 2394 MHz 4: 2394 MHz
    Graphics:  Card: Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller bus-ID: 00:02.0
               Display Server: N/A drivers: intel (unloaded: modesetting) tty size: 133x18
    Audio:     Card Intel 7 Series/C216 Family High Definition Audio Controller
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.14.0-0-MANJARO
    Network:   Card-1: Intel Centrino Wireless-N 2230 driver: iwlwifi bus-ID: 01:00.0
               IF: wlp1s0 state: up mac: <filter>
               Card-2: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
               driver: r8168 v: 8.044.02-NAPI port: 3000 bus-ID: 02:00.0
               IF: enp2s0 state: down mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 525.1GB (5.8% used)
               ID-1: /dev/sda model: Crucial_CT525MX3 size: 525.1GB
    Partition: ID-1: / size: 49G used: 6.0G (13%) fs: btrfs dev: /dev/sda3
               ID-2: /boot size: 969M used: 83M (10%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
               ID-3: /home size: 368G used: 529M (1%) fs: xfs dev: /dev/sda4
               ID-4: swap-1 size: 24.58GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 52.0C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 204 Uptime: 3 min Memory: 975.0/15941.2MB Init: systemd Gcc sys: 7.2.0
               Client: Shell (bash 4.4.121) inxi: 2.3.43

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    In your closet
    Posts
    15,629

    Re: Suggestion for hardware section thread - Dump your inxi -Fxz0 here and bookmark i

    I like this idea Antikythera.

    Inxi is typically not installed by default under Fedora.

    My desktop running Fedora 27 LXDE


    My laptop running Fedora 27 LXDE
    Glenn
    The Bassinator

  3. #3
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    5,397

    Re: Suggestion for hardware section thread - Dump your inxi -Fxz0 here and bookmark i

    thanks glenn

  4. #4
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Havant
    Posts
    99

    Re: Suggestion for hardware section thread - Dump your inxi -Fxz0 here and bookmark i

    Code:
    $ sudo inxi -Fxmz
    System:    Host: localhost.localdomain Kernel: 4.14.0-1.fc28.x86_64 x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.1
               Desktop: Cinnamon 3.6.3 (Gtk 3.22.26) Distro: Fedora release 28 (Rawhide)
    Machine:   Device: desktop System: Gigabyte product: N/A serial: N/A
               Mobo: Gigabyte model: GA-990X-Gaming SLI-CF v: x.x serial: N/A
               BIOS: American Megatrends v: F1 date: 01/28/2016
    Battery    hidpp__0: charge: N/A condition: NA/NA Wh model: Logitech Wireless Mouse M525 status: Discharging
    CPU:       Octa core AMD FX-8350 Eight-Core (-MCP-) arch: Bulldozer rev.0 cache: 16384 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 72326
               clock speeds: max: 4500 MHz 1: 1400 MHz 2: 2100 MHz 3: 2100 MHz 4: 2100 MHz 5: 1400 MHz 6: 4500 MHz
               7: 1400 MHz 8: 4500 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 32 GB devices: 4 EC: None max module size: 8 GB (est)
               Device-1: Node0_Dimm0 size: No Module Installed type: N/A
               Device-2: Node0_Dimm1 size: 8 GB speed: 1066 MT/s type: DDR3 part: CMY16GX3M2A24
               Device-3: Node0_Dimm2 size: No Module Installed type: N/A
               Device-4: Node0_Dimm3 size: 8 GB speed: 1066 MT/s type: DDR3 part: CMY16GX3M2A24
    Graphics:  Card: NVIDIA GK106 [GeForce GTX 660] bus-ID: 01:00.0
               Display Server: X.org 1.19.5 drivers: nvidia (unloaded: modesetting,fbdev,vesa,nouveau)
               Resolution: 3840x2160@60.00hz
               OpenGL: renderer: GeForce GTX 660/PCIe/SSE2 version: 4.6.0 NVIDIA 387.22 Direct Render: Yes
    Audio:     Card-1 NVIDIA GK106 HDMI Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
               Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] SBx00 Azalia (Intel HDA)
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.14.0-1.fc28.x86_64
    Network:   Card: Intel Wireless 7260 driver: iwlwifi bus-ID: 02:00.0
               IF: wlp2s0 state: up mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 3884.8GB (13.3% used)
               ID-1: /dev/sda model: SAMSUNG_SSD_830 size: 128.0GB temp: 28C
               ID-2: /dev/sdb model: Samsung_SSD_850 size: 500.1GB temp: 28C
               ID-3: /dev/sdc model: WDC_WD30EZRX size: 3000.6GB temp: 38C
               ID-4: /dev/nvme0n1 model: SAMSUNG_MZVLW256HEHP size: 256.1GB
    Partition: ID-1: / size: 40G used: 16G (41%) fs: ext4 dev: /dev/nvme0n1p5
               ID-2: /home size: 74G used: 7.5G (11%) fs: ext4 dev: /dev/sdb4
               ID-3: swap-1 size: 18.52GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sdc4
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 14.2C mobo: N/A gpu: 0.0:48C
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 257 Uptime: 15:36 Memory: 4536.6/16009.6MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 7.2.1
               Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.43
    https://src.fedoraproject.org/user/leigh123linux
    https://github.com/leigh123linux
    https://admin.rpmfusion.org/pkgdb/packager/leigh123linux/

  5. #5
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Owatonna, Minnesota
    Posts
    128

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Just in case I need help during the F27 cycle, I'll preemptively dump my system's configuration:
    Code:
    ~$ sudo inxi -Fxmz -c 0
    System:    Host: Arsenopyrite Kernel: 4.13.13-300.fc27.x86_64 x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.1 Desktop: MATE 1.19.1
               Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: laptop Mobo: INTEL model: SKYBAY serial: N/A UEFI: American Megatrends v: 5.11 date: 08/09/2016
    CPU:       Dual core Intel Core i3-6100U (-HT-MCP-) arch: Skylake rev.3 cache: 3072 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 9216
               clock speeds: max: 2300 MHz 1: 2300 MHz 2: 2300 MHz 3: 2300 MHz 4: 2300 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 32 GB devices: 2 EC: None
               Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 8 GB speed: 2133 MT/s type: DDR4 part: CT8G4SFS824A.C8FBR1
               Device-2: ChannelB-DIMM0 size: No Module Installed type: N/A
    Graphics:  Card: Intel Skylake GT2 [HD Graphics 520] bus-ID: 00:02.0
               Display Server: X.org 1.19.5 drivers: modesetting (unloaded: fbdev,vesa)
               Resolution: 1920x1080@60.00hz
               OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel HD Graphics 520 (Skylake GT2)
               version: 4.5 Mesa 17.2.4 Direct Render: Yes
    Audio:     Card Intel Sunrise Point-LP HD Audio driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1f.3
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.13.13-300.fc27.x86_64
    Network:   Card-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
               driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: e000 bus-ID: 01:00.0
               IF: enp1s0 state: down mac: <filter>
               Card-2: Broadcom Limited BCM43227 802.11b/g/n driver: wl bus-ID: 02:00.0
               IF: wlp2s0 state: up mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 1126.9GB (43.6% used)
               ID-1: /dev/sda model: JingX_120G_SSD size: 126.7GB temp: 40C
               ID-2: USB /dev/sdb model: 721010A9E630 size: 1000.2GB temp: 0C
    Partition: ID-1: / size: 15G used: 9.2G (66%) fs: ext4 dev: /dev/sdb2
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 40.0C mobo: N/A
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 182 Uptime: 4:10 Memory: 1189.2/7888.2MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 7.2.1
               Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.43
    RockDoctor
    Registered Linux user #360200

  6. #6
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Montreal, Que, Canada
    Posts
    4,602

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    inxi -Fxz
    System:    Host: RFRonE Kernel: 4.13.12-300.fc27.x86_64 x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.1 Console: tty 1
               Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven SDE)
    Machine:   Device: desktop Mobo: ASUSTeK model: P5Q v: Rev 1.xx serial: <filter>
               BIOS: American Megatrends v: 2209 date: 03/11/2010
    Battery    hidpp__0: charge: 75% condition: NA/NA Wh model: Logitech M505/B605 status: Discharging
    CPU:       Quad core Intel Core2 Quad Q9650 (-MCP-) arch: Penryn rev.10 cache: 6144 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 ssse3 vmx) bmips: 24044
               clock speeds: max: 3003 MHz 1: 3003 MHz 2: 2872 MHz 3: 3005 MHz 4: 3005 MHz
    Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RV620 LE [Radeon HD 3450] bus-ID: 01:00.0
               Display Server: X.org 1.19.5 driver: radeon Resolution: 1920x1080@60.00hz
               OpenGL: renderer: AMD RV620 (DRM 2.50.0 / 4.13.12-300.fc27.x86_64, LLVM 4.0.1)
               version: 3.3 Mesa 17.2.4 Direct Render: Yes
    Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RV620 HDMI Audio [Radeon HD 3450/3470/3550/3570]
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
               Card-2 Intel 82801JI (ICH10 Family) HD Audio Controller driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.13.12-300.fc27.x86_64
    Network:   Card: Qualcomm Atheros AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet
               driver: ATL1E port: dc00 bus-ID: 02:00.0
               IF: enp2s0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 5379.1GB (22.5% used)
               ID-1: /dev/sda model: WDC_WD10EFRX size: 1000.2GB temp: 0C
               ID-2: /dev/sdb model: ST31000524AS size: 1000.2GB temp: 36C
               ID-3: /dev/sdc model: SAMSUNG_HD253GJ size: 250.1GB temp: 0C
               ID-4: /dev/sdd model: TS128GSSD340 size: 128.0GB temp: 34C
               ID-5: USB /dev/sde model: Expansion_Desk size: 3000.6GB temp: 0C
    Partition: ID-1: / size: 32G used: 25G (80%) fs: btrfs dev: /dev/sdd4
               ID-2: /boot size: 976M used: 143M (16%) fs: ext4 dev: /dev/sdd3
               ID-3: /home size: 25G used: 3.3G (13%) fs: xfs dev: /dev/sdd6
               ID-4: swap-1 size: 6.90GB used: 0.07GB (1%) fs: swap dev: /dev/sdd5
               ID-5: swap-2 size: 10.74GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sdb4
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 57.0C mobo: 39.0C gpu: 85.0
               Fan Speeds (in rpm): cpu: 1028 psu: 0 sys-1: 0 sys-2: 0
    Info:      Processes: 352 Uptime: 1:03 Memory: 2469.4/7981.0MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 7.2.1
               Client: Shell (bash 4.4.121) inxi: 2.3.43
    Leslie in Montreal

    Interesting web sites list
    http://forums.fedoraforum.org/showth...40#post1697840

  7. #7
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    /
    Posts
    5,102

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Dell Precision Laptop

    PHP Code:
    # inxi -Fxmz
    System:    Hostnumenor Kernel4.13.12-300.fc27.x86_64 x86_64 bits64 gcc7.2.1
               Desktop
    Xfce 4.12.4 (Gtk 2.24.31DistroFedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Devicelaptop SystemDell productPrecision M4800 v00 serial: <filter>
               
    MoboDell modelN/A serial: <filterUEFIDell vA15 date09/29/2015
    Battery    BAT0
    charge31.5 Wh 74.0condition42.5/66.6 Wh (64%) modelSMP DELL GXMW9D1 statusDischarging
    CPU
    :       Quad core Intel Core i7-4900MQ (-HT-MCP-) archHaswell rev.3 cache8192 KB
               flags
    : (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmxbmips22347
               clock speeds
    max3800 MHz 12857 MHz 22532 MHz 33215 MHz 42699 MHz 52809 MHz 62363 MHz
               7
    3131 MHz 82469 MHz
    Memory
    :    Array-1 capacity32 GB devices4 ECNone
               Device
    -1DIMM B size4 GB speed1600 MT/s typeDDR3 partM471B5173DB0-YK0
               Device
    -2DIMM C size4 GB speed1600 MT/s typeDDR3 partM471B5173DB0-YK0
               Device
    -3DIMM A size4 GB speed1600 MT/s typeDDR3 partM471B5173DB0-YK0
               Device
    -4DIMM D size4 GB speed1600 MT/s typeDDR3 partM471B5173DB0-YK0
               Device
    -5N/A sizeN/A speedN/A typeN/A partN/A
               Device
    -6N/A sizeN/A speedN/A typeN/A partN/A
    Graphics
    :  Card-1Intel 4th Gen Core Processor Integrated Graphics Controller bus-ID00:02.0
               Card
    -2NVIDIA GK107GLM [Quadro K1100Mbus-ID01:00.0
               Display Server
    X.org 1.19.5 driversmodesetting (unloadedfbdev,vesa)
               
    Resolution1920x1080@60.04hz
               OpenGL
    rendererMesa DRI Intel Haswell Mobile version4.5 Mesa 17.2.4 Direct RenderYes
    Audio
    :     Card-1 Intel 8 Series/C220 Series High Definition Audio Controller
               driver
    snd_hda_intel bus-ID00:1b.0
               Card
    -2 Intel Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor HD Audio Controller
               driver
    snd_hda_intel bus-ID00:03.0
               Sound
    Advanced Linux Sound Architecture vk4.13.12-300.fc27.x86_64
    Network
    :   Card-1Intel Ethernet Connection I217-LM drivere1000e v3.2.6-k portf080 bus-ID00:19.0
               
    IF: eno1 statedown mac: <filter>
               
    Card-2Intel Wireless 7260 driveriwlwifi bus-ID03:00.0
               
    IF: wlp3s0 stateup mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size750.2GB (17.9used)
               
    ID-1: /dev/sda modelWDC_WD7500BPKT size750.2GB temp39C
    Partition
    ID-1: / size690G used118G (18%) fsbtrfs dev: /dev/dm-1
               ID
    -2: /home size690G used118G (18%) fsbtrfs dev: /dev/dm-1
               ID
    -3: /boot size976M used159M (18%) fsext4 dev: /dev/sda2
               ID
    -4swap-1 size8.43GB used0.00GB (0%) fsswap dev: /dev/dm-0
    RAID
    :      No RAID devices: /proc/mdstatmd_mod kernel module present
    Sensors
    :   System Temperaturescpu56.0C moboN/A gpu38.0
               Fan Speeds 
    (in rpm): cpuN/A
    Info
    :      Processes292 Uptime4 days Memory5431.9/15949.9MB Initsystemd runlevel5 Gcc sys7.2.1
               Client
    Shell (bash 4.4.121inxi2.3.43 
    Fedora 27 x86_64 XFCE - Sager | Intel Core i7 - 4810 MQ | NVIDIA GeForce GTX 860M | 16 GB RAM | 480 GB ADATA SSD |
    Fedora 27 x86_64 XFCE - Dell Precision M4800 | Intel Core i7 - 4900 MQ | NVIDIA Quadro K1100M | 16 GB RAM | 750 GB 7200 RPM HDD |


    The Linux Documentation Project | Fedora Documentation

  8. #8
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Florida
    Posts
    548

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    My home build tower:
    Code:
    System:    Host: frodo Kernel: 4.13.12-300.fc27.x86_64 x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.1 Console: tty 0
               Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: desktop Mobo: Gigabyte model: GA-990FXA-UD7 v: x.x serial: N/A BIOS: Award v: F10 date: 10/26/2012
    CPU:       Hexa core AMD Phenom II X6 1100T (-MCP-) arch: K10 rev.0 cache: 3072 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4a svm) bmips: 39776
               clock speeds: max: 3300 MHz 1: 1707 MHz 2: 803 MHz 3: 1914 MHz 4: 803 MHz 5: 803 MHz 6: 803 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 16 GB devices: 4 EC: None max module size: 4 GB (est)
               Device-1: A0 size: 4 GB speed: 1600 MT/s type: N/A part: N/A
               Device-2: A1 size: 4 GB speed: 1600 MT/s type: N/A part: N/A
               Device-3: A2 size: 4 GB speed: 1600 MT/s type: N/A part: N/A
               Device-4: A3 size: 4 GB speed: 1600 MT/s type: N/A part: N/A
    Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Juniper XT [Radeon HD 6770] bus-ID: 01:00.0
               Display Server: X.org 1.19.5 driver: radeon tty size: 158x43 Advanced Data: N/A for root out of X
    Audio:     Card-1 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Juniper HDMI Audio [Radeon HD 5700 Series]
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
               Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] SBx00 Azalia (Intel HDA)
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
               Card-3 Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset driver: USB Audio usb-ID: 007-002
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.13.12-300.fc27.x86_64
    Network:   Card: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller
               driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: 9e00 bus-ID: 06:00.0
               IF: enp6s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 7501.5GB (18.1% used)
               ID-1: /dev/sda model: Samsung_SSD_850 size: 500.1GB temp: 25C
               ID-2: /dev/sdb model: WDC_WD5002AALX size: 500.1GB temp: 30C
               ID-3: /dev/sdc model: WDC_WD1003FZEX size: 1000.2GB temp: 29C
               ID-4: /dev/sdd model: WDC_WD1003FZEX size: 1000.2GB temp: 28C
               ID-5: /dev/sde model: WDC_WD20EFRX size: 2000.4GB temp: 28C
               ID-6: /dev/sdf model: WDC_WD20EFRX size: 2000.4GB temp: 30C
               ID-7: /dev/sdg model: WDC_WD5000AAKX size: 500.1GB temp: 32C
    Partition: ID-1: / size: 196G used: 7.4G (4%) fs: ext4 dev: /dev/sda3
               ID-2: /boot size: 477M used: 131M (30%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
               ID-3: /home size: 196G used: 795M (1%) fs: ext4 dev: /dev/sda4
               ID-4: swap-1 size: 8.59GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 23.6C mobo: N/A gpu: 38.0
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 299 Uptime: 1:45 Memory: 1479.0/16107.0MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 7.2.1
               Client: Shell (bash 4.4.121) inxi: 2.3.43
    Laptop: ASUS K61IC/ Intel T6600 2.20Ghz x2/ 4GB/ 320GB SataII/ NVidia G96M/ fc27.x86_64
    Tower: GigaByte (990FXA)/ AMD 1100T 3.3Ghz x6/ 16GB/ 7.5TB Sata III/ AMD 6770HD/ fc27.x86_64
    Bookshelf: Shuttle DS61 (H61)/ i3-3225 3.3Ghz x2/ 16GB/ 320GB Sata II/ Intel HD 4000/ fc26.x86_64
    Embedded: BeagleBone Blk / ARM AM3358 1 GHz x1/ 512MB/ 2GB eMMC/ PowerVR SGX530/ fc27.armv7hl

  9. #9
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Havant
    Posts
    99

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Quote Originally Posted by antikythera
    This is for your own benefit and will help with GPU, WLAN, LAN etc. help requests rather than people asking every time you post a new question what hardware you are using and OS architecture.
    S***, I thought this post was for hardware bragging
    Not to sound too elitist but I doubt any one here can help me with the issues I face.
    Any one here fancy porting the gnome-settings-daemon smartcard plugin changes for cinnamon-settings-daemon? (see what I mean? ) and other crap like that.
    https://src.fedoraproject.org/user/leigh123linux
    https://github.com/leigh123linux
    https://admin.rpmfusion.org/pkgdb/packager/leigh123linux/

  10. #10
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    behind that screen...
    Posts
    940

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Quote Originally Posted by antikythera
    e.g. [elephant]code goes here[/elephant]
    [CODE] code goes here [/CODE ]

    Oh snap... I did it...

  11. #11
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    5,397

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    not really... I could have done that but then there would have been many broken posts from people copying the deliberate mistake. that and a bit of humour without using the obligatory cat reference

  12. #12
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    behind that screen...
    Posts
    940

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    [CODE]code goes here[/CODE]

    Oh snap!!! I really did it this time...

  13. #13
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    behind that screen...
    Posts
    940

    Talking Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    But here is my contribution to this post. just to say I did follow the rules.
    Code:
    System:    Host: Wrk01 Kernel: 4.13.13-300.fc27.x86_64 x86_64
               bits: 64 gcc: 7.2.1
               Desktop: MATE 1.19.1  Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: desktop Mobo: ASUSTeK model: M5A97 LE R2.0 v: Rev 1.xx serial: <filter>
               BIOS: American Megatrends v: 1401 date: 12/12/2012
    CPU:       Octa core AMD FX-8320 Eight-Core (-MCP-) 
               arch: Bulldozer rev.0 cache: 16384 KB
               
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 sse4a ssse3 svm) bmips: 56192
               clock speeds: max: 3500 MHz 1: 1400 MHz 2: 1400 MHz 3: 1400 MHz
               4: 3500 MHz 5: 1400 MHz 6: 1400 MHz 7: 1400 MHz 8: 1400 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 32 GB devices: 4 EC: None
               Device-1: DIMM0 size: 8 GB speed: 667 MT/s type: DDR3
               part: CT102464BA1339.C16
               Device-2: DIMM1 size: 8 GB speed: 667 MT/s type: DDR3
               part: CT102464BA1339.C16
               Device-3: DIMM2 size: No Module Installed type: N/A
               Device-4: DIMM3 size: No Module Installed type: N/A
    Graphics:  Card: NVIDIA GF108 [GeForce GT 620] bus-ID: 01:00.0
               Display Server: X.org 1.19.5 driver: nvidia
               Resolution: 1920x1080@60.00hz, 1920x1080@60.00hz
               OpenGL: renderer: GeForce GT 620/PCIe/SSE2
               version: 4.5.0 NVIDIA 375.66 Direct Render: Yes
    Audio:     Card-1 NVIDIA GF108 High Def. Audio Controller
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1
               Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] SBx00 Azalia (Intel HDA)
               driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
               Sound: ALSA v: k4.13.13-300.fc27.x86_64
    Network:   Card: Realtek RTL8111/8168/8411 PCIE Gigabit Ethernet Controller
               driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: d000 bus-ID: 02:00.0
               IF: enp2s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: <filter>
    Drives:    HDD Total Size: 2128.4GB (10.7% used)
               ID-1: /dev/sda model: OCZ size: 128.0GB temp: 0C
               ID-2: /dev/sdb model: WDC_WD10EARS size: 1000.2GB temp: 32C
               ID-3: /dev/sdc model: WDC_WD10EARS size: 1000.2GB temp: 34C
    Partition: ID-1: / size: 117G used: 9.9G (9%) fs: ext4 dev: /dev/sda1
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 16.6C mobo: N/A gpu: 0.0:31C
               Fan Speeds (in rpm): cpu: 0
    Info:      Processes: 255 Uptime: 1 day Memory: 8796.8/16012.7MB
               Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 7.2.1
               Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.43

  14. #14
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    5,397

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Quote Originally Posted by solo2101
    [CODE]code goes here[/CODE]

    Oh snap!!! I really did it this time...
    aha, nice. I've edited the post now using the noparse trick after taking a look at the code you used. thanks for that

  15. #15
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    USA
    Posts
    20

    Re: Need help? Please Dump your inxi -Fxmz here and bookmark it first

    Code:
    System:    Host: flux Kernel: 4.14.0-acpi+ x86_64 bits: 64 gcc: 7.2.1 Console: tty 2
               Distro: Fedora release 27 (Twenty Seven)
    Machine:   Device: un-determined System: SAMSUNG product: Galaxy Book 12 v: P02HAC serial: <filter>
               Mobo: SAMSUNG model: SM-W720NTKBXAR v: SGL8766A2F-C01-G001-S0001+10.0.14393 serial: <filter>
               UEFI: American Megatrends v: P02HAC.004.170626.WY.1442 date: 06/26/2017
    Battery    BAT1: charge: 38.9 Wh 99.0% condition: 39.3/39.0 Wh (101%)
               model: SAMSUNG SR Real status: N/A
    CPU:       Dual core Intel Core i5-7200U (-HT-MCP-) arch: Kaby Lake rev.9 cache: 3072 KB
               flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 10848
               clock speeds: max: 3100 MHz 1: 2518 MHz 2: 2550 MHz 3: 2964 MHz 4: 3100 MHz
    Memory:    Array-1 capacity: 4 GB devices: 2 EC: None
               Device-1: ChannelA-DIMM0 size: 2 GB speed: 1867 MT/s type: LPDDR3
               part: K3QF3F30BM-AGCF
               Device-2: ChannelB-DIMM0 size: 2 GB speed: 1867 MT/s type: LPDDR3
               part: K3QF3F30BM-AGCF
    Graphics:  Card: Intel HD Graphics 620 bus-ID: 00:02.0
               Display Server: X.org 1.19.5 driver: intel
               tty size: 100x30 Advanced Data: N/A for root
    Audio:     Card-1 Intel Sunrise Point-LP HD Audio driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1f.3
               Card-2 Creative driver: USB Audio usb-ID: 001-012
               Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.14.0-acpi+
    Network:   Card-1: Qualcomm Atheros QCA6174 802.11ac Wireless Network Adapter
               driver: ath10k_pci bus-ID: 01:00.0
               IF: wlp1s0 state: up mac: <filter>
               Card-2: Realtek RTL8153 Gigabit Ethernet Adapter
               driver: r8152 v: v1.09.9 usb-ID: 002-007
               IF: enp0s20f0u1u1 state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
               Card-3:  Realtek RTL8153 Gigabit Ethernet Adapter
               driver: r8152 v: v1.09.9 usb-ID: 002-003
               IF: enp0s20f0u1u1 state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
               Card-4:  Qualcomm Atheros usb-ID: 001-005
               IF: null-if-id state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
    Drives:    HDD Total Size: 128.0GB (30.6% used)
               ID-1: /dev/sda model: LITEON_CV3 size: 128.0GB temp: 50C
    Partition: ID-1: / size: 99G used: 31G (33%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
               ID-2: swap-1 size: 7.28GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda3
    RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 47.0C mobo: 43.0C
               Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
    Info:      Processes: 251 Uptime: 11 min Memory: 1590.5/3847.5MB
               Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 7.2.1 Client: Shell (sudo) inxi: 2.3.43

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. [SOLVED] Bookmark problem
    By curano in forum Using Fedora
    Replies: 17
    Last Post: 9th February 2016, 03:28 PM
  2. Bookmark problem
    By jeb3121 in forum Using Fedora
    Replies: 11
    Last Post: 7th July 2014, 04:50 AM
  3. Bookmark management
    By glennzo in forum Using Fedora
    Replies: 8
    Last Post: 6th January 2011, 09:01 PM
  4. How to retrieve bookmark
    By Niche in forum Using Fedora
    Replies: 5
    Last Post: 17th September 2008, 05:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •