FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17

    Audio died

    Hi. I have a newly-installed F26 (KDE spin), and it was working mostly fine. I wanted an audio equalizer (to tone down my bass-heavy system), so I installed the pulseaudio equalizer package. It was working okay. This last time I ran it out, though, I disabled and re-enabled it, and my whole audio system died. The equalizer app locked up, too. I killed it and eventually rebooted, but my audio is still dead. I don't even seem to have input/output audio devices. Does anyone know how to "reset" things? The KDE audio settings in the system settings don't seem to have anything that will help with this. Thanks!

    Reid

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17

    Re: Audio died

    After some messing around, I think I was able to fix it by moving my ~/.pulse directory. I restarted a few alsa services and pulseaudio, too.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    5,377

    Re: Audio died

    thanks for sharing the solution you found

Similar Threads

  1. my yum died
    By chemist in forum Using Fedora
    Replies: 8
    Last Post: 4th December 2007, 05:02 AM
  2. apt-get died
    By veritas in forum Using Fedora
    Replies: 3
    Last Post: 10th January 2005, 05:27 AM
  3. My TFT died!! :(
    By Shadow Skill in forum Wibble
    Replies: 6
    Last Post: 25th October 2004, 08:49 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •