FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Slovenia
    Posts
    1

    Fedora 17 wireless and domain share not working

    Hi,

    After clean install of Fedora 17 ( 64 bit - KDE) I'm not able to connect to my wireless or to access other pc shares on windows domain.

    This is output from log
    Jun 26 10:22:43 ******** upowerd[936]: ** (upowerd:936): WARNING **: Property get or set does not have an interface string as first arg
    Jun 26 10:22:43 ******** upowerd[936]: ** (upowerd:936): WARNING **: Property get or set does not have an interface string as first arg
    Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <warn> No agents were available for this request.
    Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> (wlan0): device state change: need-auth -> failed (reason 'no-secrets') [60 120 7]
    Jun 26 10:23:00 NetworkManager[705]: <warn> Activation (wlan0) failed for access point (*********************************)
    Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> Marking connection 'Informaticari_Tavan' invalid.
    Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <warn> Activation (wlan0) failed.
    Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> (wlan0): device state change: failed -> disconnected (reason 'none') [120 30 0]
    Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> (wlan0): deactivating device (reason 'none') [0]
    Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> Policy set 'System p7p1' (p7p1) as default for IPv4 routing and DNS.
    Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> Policy set 'System p7p1' (p7p1) as default for IPv4 routing and DNS.
    Jun 26 10:23:13 ******** upowerd[936]: ** (upowerd:936): WARNING **: Property get or set does not have an interface string as first arg
    Jun 26 10:23:13 ******** upowerd[936]: ** (upowerd:936): WARNING **: Property get or set does not have an interface string as first arg



    Password is correct and it worked fine on Fedora 16

    As for share, I'm able to see all PC' and shares but when I want to open one it just keeps hitting me with "enter username and password" although I'm entering correct one. It worked fine on F16.
    I don't know where to check for more details about this problem

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Seattle, Ecotopia
    Posts
    32

    Re: Fedora 17 wireless and domain share not working

    Maybe I'm old-fashioned, but I always remove NetMangler and do things manually.

Similar Threads

  1. Samba loginless share in domain environment
    By ACiD GRiM in forum Servers & Networking
    Replies: 1
    Last Post: 1st December 2009, 01:20 AM
  2. VNC stops working when joining a domain?
    By hagen in forum Using Fedora
    Replies: 2
    Last Post: 7th November 2008, 03:51 PM
  3. Workgroup/domain issue connecting to a Windows share from F9
    By hotdog in forum Servers & Networking
    Replies: 1
    Last Post: 17th September 2008, 09:10 AM
  4. smbmount connection to domain share.
    By Adrnalnrsh in forum Servers & Networking
    Replies: 1
    Last Post: 27th October 2005, 05:30 PM
  5. domain not working...shows fedora test page?
    By Secret Agent in forum Using Fedora
    Replies: 5
    Last Post: 14th December 2004, 03:50 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •