[SOLVED] [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found
FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Elmhurst, IL, USA
    Posts
    91
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    (SOLVED) [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found

    Hi All,
    Am I the only one who can't find any mirrors? I'm just trying to do the normal "sudo yum update -y".

    It's been about 24 hours and the response is the same.
    Error: failure: repodata/56ecaadbf3273fa7506063140acb15757c9551f1da70d8c21c 1a3958adaceca8-filelists.sqlite.bz2 from rpmfusion-nonfree-updates: [Errno 256] No more mirrors to try.

    Divit11
    Last edited by Divit11; 8th March 2012 at 05:50 PM. Reason: Problem resolved
    Asus P7P55D-E LX MB w Intel Core i5-760 2.8GHz; C M Hyper 212 Plus CPU Cooler; Corsair XMS3 8GB DDR3 1333 RAM; EVGA GeForce 9500 GT Card; WD Caviar Blk WD1002FAEX 1TB HD; LITE-ON 24X iHAS424-98 DVD/CD Writer; OCZ Pro OCZ600W PS; 2x Asus VS238H-P LED Monitors; OS: MS 10 Hm Prem 64 bit & Fedora-29-x86_64

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    /
    Posts
    5,254
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found

    Have you already tried this?

    Code:
    yum clean all
    yum update

  3. #3
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Elmhurst, IL, USA
    Posts
    91
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: ( SOLVED) [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found

    Thanks nonamedotc. I didn't know about "yum clean all" but it seemed to fix my problem.

    D
    Last edited by Divit11; 8th March 2012 at 05:49 PM. Reason: Problem resolved
    Asus P7P55D-E LX MB w Intel Core i5-760 2.8GHz; C M Hyper 212 Plus CPU Cooler; Corsair XMS3 8GB DDR3 1333 RAM; EVGA GeForce 9500 GT Card; WD Caviar Blk WD1002FAEX 1TB HD; LITE-ON 24X iHAS424-98 DVD/CD Writer; OCZ Pro OCZ600W PS; 2x Asus VS238H-P LED Monitors; OS: MS 10 Hm Prem 64 bit & Fedora-29-x86_64

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    /
    Posts
    5,254
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found

    Glad it worked! Cheers

  5. #5
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Cleveland, TX
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found

    Quote Originally Posted by nonamedotc
    Glad it worked! Cheers
    I read this thred where you helped another user. I followed the instructions.
    Unfortunately the instructions that worked for him did nothing for me.
    Yum worked eversince I cleanened my 400GB drive on this Edd PC.
    I have done many updates and installs but suddenly two days ago it fials with messages such as:

    [/]#yum clean all
    Loaded plugins: langpacks, presto, refresh-packagekit
    Cleaning repos: dag fedora updates
    Cleaning up Everything
    No delta-package files removed by presto
    [/]#yum update
    Loaded plugins: langpacks, presto, refresh-packagekit
    //apt.sw.be/redhat/el16/en/i386/dag/repodata/repomd.xml [Errno 14] HTTP Error 404 - Not
    Any help would be highly appreciated.

    Pete G
    Cleveland, TX

  6. #6
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    New Jersey
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found

    I've also have the same problem and same error message.

    Code:
    [root@localhost user]# yum update
    Loaded plugins: langpacks, refresh-packagekit
    bumblebee                                                | 2.9 kB     00:00     
    bumblebee-nonfree                                        | 2.9 kB     00:00     
    fedora/19/x86_64/metalink                                |  22 kB     00:00     
    google-chrome                                            |  951 B     00:00     
    http://dl.openafs.org/dl/openafs/1.4.12/fedora-19/x86_64/repodata/repomd.xml: [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found
    Trying other mirror.
    Error: failure: repodata/repomd.xml from openafs: [Errno 256] No more mirrors to try.
    http://dl.openafs.org/dl/openafs/1.4.12/fedora-19/x86_64/repodata/repomd.xml: [Errno 14] HTTP Error 404 - Not Found

Similar Threads

  1. [Errno 14] PYCURL ERROR 7
    By scotts12 in forum Using Fedora
    Replies: 10
    Last Post: 5th March 2012, 06:41 AM
  2. yum update faiing with HTTP Error 404 - Not Found
    By jim1944 in forum Using Fedora
    Replies: 0
    Last Post: 27th November 2011, 04:18 AM
  3. [Errno 14] HTTP Error 404: Not Found
    By sharin00 in forum Using Fedora
    Replies: 2
    Last Post: 18th February 2009, 05:38 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 2nd July 2007, 08:57 PM
  5. [Errno 14] HTTP Error 403: Connection: close
    By shams in forum Servers & Networking
    Replies: 1
    Last Post: 13th May 2006, 04:50 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •