FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    145

    Menus in gnome?

    Hi, how do i prevent KDE menus from showing up in GNOME and vice versa? i mean like in mandrake linux.

    you see when i install 2 desktop enviroments, the kde menus show up in gnome and vice versa but i dont want this to happen as it looks awful there so many unwanted programms in the menu.

    any idea how to do this or is there a workaround for this?

    thank you.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Seattle, WA, USA
    Age
    61
    Posts
    3,423
    This is done by design for Fedora, just like the reverse is true for Mandrake.

    If you're talking about modifying this behavior system-wide, there is not an easy way to do this without necessarily "breaking" the installed packages. You can try hacking around in /etc/xdg - but I'd really recommend backing everything up first so you can restore it when you break it.

    For a single user, if you're in KDE, you can "delete" (actually disable) the menu entries you don't want through the menu editor. Don't know about Gnome...
    Linux User #28251 (April '93)
    Professional Java Geek :cool:

Similar Threads

  1. Gnome menus dissappearing
    By rlopneg in forum Using Fedora
    Replies: 5
    Last Post: 1st June 2006, 04:52 AM
  2. KDE AND GNOME menus
    By masterlodi in forum Using Fedora
    Replies: 7
    Last Post: 27th May 2005, 10:13 AM
  3. Where is the Gnome menus configuration?
    By fjleal in forum Using Fedora
    Replies: 4
    Last Post: 10th May 2004, 11:28 AM
  4. Gnome 2.6 menus gone
    By prolifix in forum Fedora Core 2 Test Releases
    Replies: 1
    Last Post: 3rd April 2004, 04:11 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •