easyLife - Automated installs and configurations on Fedora! - Page 3
FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Page 3 of 26 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 31 to 45 of 379
  1. #31
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Escondido, CA
    Age
    38
    Posts
    334
    Hell yeah..I like this rocks. Good work!!
    Last edited by dubb; 6th March 2008 at 08:16 AM.
    :dance:Fedora 15 (Lovelock), Fedora 14 (Leonidas), Fedora 13, Fedora 12, (Constantine), Fedora 11 (Leonidas), Fedora 10, Fedora 9 (Sulfur), Fedora 8 (Werewolf), Fedora 7
    Asus EEE 900 Netbook
    Asus P4 Desktop

  2. #32
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    India
    Age
    37
    Posts
    376

    Angry

    Retrieving http://rpm.livna.org/livna-release-8.rpm
    error: skipping http://rpm.livna.org/livna-release-8.rpm - transfer failed - Unknown or unexpected error
    No protocol specified

    (zenity:2361): Gtk-WARNING **: cannot open display: :0.0

    Could not install Livna repo [ FAIL ]

    [Terminate]

    No protocol specified

    (zenity:2362): Gtk-WARNING **: cannot open display: :0.0

    Terminating program... [ OK ]


    Whats that all about?

    1. Im behind a proxy
    2. I have exported http_proxy and also set it in the network proxy setting of gnome
    3. i also tried opening google via elinks from the same cli window, that works fine
    4. whats the issue with zenity regarding the display
    5. also set http_proxy in /etc/yum/yum-updatesd.conf
    6. wget did work on the same rpm

    help me with this please...

    btw does this also install drpms repo or is that yet to be added, that would be an excellent add if its not there yet.
    Last edited by bmvbab; 6th March 2008 at 11:07 AM.

  3. #33
    leigh123linux Guest
    Its works well on 64 bit , it tuned my fonts and they look a lot better now .
    I also installed Adobe reader but couldn't find any option to change the language to English so had to replace the rpm.
    It would be good if you could incorporate some way to select different language rpm's for Adobe .

  4. #34
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    India
    Age
    37
    Posts
    376

    Talking

    Quote Originally Posted by bmvbab
    Retrieving http://rpm.livna.org/livna-release-8.rpm
    error: skipping http://rpm.livna.org/livna-release-8.rpm - transfer failed - Unknown or unexpected error
    No protocol specified

    (zenity:2361): Gtk-WARNING **: cannot open display: :0.0

    Could not install Livna repo [ FAIL ]

    [Terminate]

    No protocol specified

    (zenity:2362): Gtk-WARNING **: cannot open display: :0.0

    Terminating program... [ OK ]


    Whats that all about?

    1. Im behind a proxy
    2. I have exported http_proxy and also set it in the network proxy setting of gnome
    3. i also tried opening google via elinks from the same cli window, that works fine
    4. whats the issue with zenity regarding the display
    5. also set http_proxy in /etc/yum/yum-updatesd.conf
    6. wget did work on the same rpm

    help me with this please...

    btw does this also install drpms repo or is that yet to be added, that would be an excellent add if its not there yet.

    Solved the GTK warnings-thats because of this:
    Im using dhcp and the hostname includes the dhcp server name which is extremely long, so I modified the hostname thus causing troubles in xhost acl list

    Still trying to fix the proxy stuff.

  5. #35
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    India
    Age
    37
    Posts
    376
    has anyone tried this from behind a proxy?

  6. #36
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    India
    Age
    37
    Posts
    376
    guess the script has to be modified to either use wget to download the rpms before installing them or to use rpm command with the --httpproxy PROXY and --httpport PORT options in order for us poor proxyfied people

  7. #37
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Sao Paulo, SP - Brazil
    Age
    39
    Posts
    712
    bmvbab: Sure. Ubuntu is an easy distro as long as you do it in their way. Freedom is taken more serious in Fedora, I think.

    Hey, any contributions would be very appreciated. Please test it and give some feed back!

    Cheers,
    duli

  8. #38
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Sao Paulo, SP - Brazil
    Age
    39
    Posts
    712
    Quote Originally Posted by leigh123@linux
    Its works well on 64 bit , it tuned my fonts and they look a lot better now .
    I also installed Adobe reader but couldn't find any option to change the language to English so had to replace the rpm.
    It would be good if you could incorporate some way to select different language rpm's for Adobe .
    Oops, true. IŽll change that. Not everyone would like pt_BR in their Adobe Reader...

    Thanks for the tip.
    duli

  9. #39
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Sao Paulo, SP - Brazil
    Age
    39
    Posts
    712
    Quote Originally Posted by bmvbab
    guess the script has to be modified to either use wget to download the rpms before installing them or to use rpm command with the --httpproxy PROXY and --httpport PORT options in order for us poor proxyfied people
    Hello, some programs are indeed download through wget. Others are installed directly throug rpm command, as it is simplier.

    IŽll do some research into proxy stuff and will try to implement that. It shouldnŽt be difficult, as long as the script can detect whether or not proxy is in use.

    Until that is done, you could try and manually change the commands in the scripts (altough it might get a little time comsuming). Look at /usr/share/easylife/lib and /use/share/easylife/lib/common

    Cheers,

  10. #40
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Sao Paulo, SP - Brazil
    Age
    39
    Posts
    712
    Quote Originally Posted by leigh123@linux
    Its works well on 64 bit , it tuned my fonts and they look a lot better now .
    I also installed Adobe reader but couldn't find any option to change the language to English so had to replace the rpm.
    It would be good if you could incorporate some way to select different language rpm's for Adobe .
    Hello, leigh. This issue is now fixed. It gets Adobe Reader according to the local language. If it's a language other than pt_BR, pt_PT, nl_NL, es_ES or en_US, then it gets by default the english version of the Reader.

    If you can, please update your RPM and see if it works!

    Download new version at: http://easylife.dulinux.com

    Cheers,
    duli

  11. #41
    leigh123linux Guest
    Quote Originally Posted by Duli
    Hello, leigh. This issue is now fixed. It gets Adobe Reader according to the local language. If it's a language other than pt_BR, pt_PT, nl_NL, es_ES or en_US, then it gets by default the english version of the Reader.

    If you can, please update your RPM and see if it works!

    Download new version at: http://easylife.dulinux.com

    Cheers,
    duli

    Yes that works ( it now gets the English local )


    Code:
    easyLife  Copyright (C) 2007  Luis Felipe Bretas Marzagao (duli)
    This program comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY.
    
    This is free software, and you are welcome to redistribute it
    under certain conditions; read the file LICENSE for details.
    
    [WhichUser]
    
            Selected user is leigh @ /home/leigh    [    OK    ]
    
    [GetDlUrls]
    --23:07:31--  http://www.dulinux.com-a.googlepages.com/el_dlurls.txt
               => `el_dlurls.txt'
    Resolving www.dulinux.com-a.googlepages.com... 74.125.47.118
    Connecting to www.dulinux.com-a.googlepages.com|74.125.47.118|:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 973 [text/plain]
    
    100%[====================================>] 973           --.--K/s             
    
    23:07:32 (79.09 MB/s) - `el_dlurls.txt' saved [973/973]
    
    
    Thu 06 Mar 2008 11:07:32 PM GMT - easyLife version: 20080306
    
    [AdobeReader]
    package AdobeReader_enu is not installed
    --23:07:32--  http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/reader/unix/8.x/8.1.2/enu/AdobeReader_enu-8.1.2-1.i486.rpm
               => `AdobeReader_enu-8.1.2-1.i486.rpm'
    Resolving ardownload.adobe.com... 213.200.108.24, 213.200.108.81
    Connecting to ardownload.adobe.com|213.200.108.24|:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 49,491,078 (47M) [audio/x-rpm]

  12. #42
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Sao Paulo, SP - Brazil
    Age
    39
    Posts
    712
    leigh: great! thanks for the help!

    duli

  13. #43
    Seve's Avatar
    Seve is offline Retired Community Manager
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    The GTA, Ontario, Canada
    Age
    60
    Posts
    12,371
    Hello Duli:
    The 64bit version worked well here

    Added your EasyLife to my signature if that's okay with you?

    Seve
    Registered Linux User: #384977
    .................................................. ............
    See the Links below for more Help and those much wanted extras ... :)


  14. #44
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    India
    Age
    37
    Posts
    376
    duli, i tried making changes to the script to no avail, i dont understand something here...i tried the following:
    1. set http_proxy in /etc/bashrc
    2. set http_proxy in /root/.bashrc
    They are exported and are visible on echo...

    Still wget call from ur script does not seem to make use of the proxy at all.
    But when i run things on the shell, its all fine.

    Some pointers please...

  15. #45
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    India
    Age
    37
    Posts
    376
    I rebuilt the rpm to echo $http_proxy and apart from setting the value and exporting from many of the conf files I also tried passing them in the command line as
    http_proxy=proxy.com:80 easylife
    But I get only
    Proxy is=
    Where is the proxy gone?

    This is interesting

Page 3 of 26 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 7th January 2009, 11:35 AM
  2. Installing java64 using easylife
    By bobo60 in forum Using Fedora
    Replies: 0
    Last Post: 28th December 2008, 11:18 PM
  3. Help Easylife Installer
    By Dwarflord in forum Installation, Upgrades and Live Media
    Replies: 1
    Last Post: 7th October 2008, 10:30 PM
  4. easylife doesn't work in Fedora 9
    By 1inxs in forum Alpha - Beta (Fedora 9 Only)
    Replies: 5
    Last Post: 18th April 2008, 07:01 AM
  5. Keyboard Problem after running EasyLIfe
    By mikefarris in forum Hardware & Laptops
    Replies: 8
    Last Post: 23rd March 2008, 04:52 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •