FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44

    cant load some websites with firefox

    hi I don't how I need to ask this but my mozila firefox browser wont let me access some sites but once and then next time all I get is site unvailabe,the ones that I get this error with are local newpapers site I have the same browsers with windows xp and they are still working ok I have looked for something I could turn on or off but with no luck thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Norway
    Age
    51
    Posts
    11
    can you post the url?
    then others may try it.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by Henning1966
    can you post the url?
    then others may try it.
    I don't think thats the problem but here is the url [http://www.thesuntimes.com/] thanks

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    ark n saw out in the sticks
    Posts
    2,316
    Heber local paper (internet) works for me...only 24 miles away too.
    Might try getting rid of history--i.e. clear the cache--cookies--etc..

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Paris, TX
    Posts
    24,099
    Hmmm.

    That's a stock-standard Town News web template. It shouldn't present any problems at all to Firefox. However, if someone in the paper's graphics department forgets to correctly save the jpgs out of (MAC) Photoshop, they may get a bit weird, or perhaps won't show in any Linux browser using the gecko rendering engine. But there should be no problems viewing the overall site.


    Dan

  6. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by w5set
    Heber local paper (internet) works for me...only 24 miles away too.
    Might try getting rid of history--i.e. clear the cache--cookies--etc..
    thanks for reply but that was not the problem

  7. #7
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by TangledWeb
    Hmmm.

    That's a stock-standard Town News web template. It shouldn't present any problems at all to Firefox. However, if someone in the paper's graphics department forgets to correctly save the jpgs out of (MAC) Photoshop, they may get a bit weird, or perhaps won't show in any Linux browser using the gecko rendering engine. But there should be no problems viewing the overall site.


    Dan
    thanks for reply,could this be some kind of firewall problem I have the same browser running on win xp and it works ok but I really want to quit windows. heres the error I get with firefox with fedora os Unable to connect













    Firefox can't establish a connection to the server at www.thesuntimes.com.








    * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.

    * If you are unable to load any pages, check your computer's network
    connection.

    * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by ladybluballs
    thanks for reply,could this be some kind of firewall problem I have the same browser running on win xp and it works ok but I really want to quit windows. heres the error I get with firefox with fedora os Unable to connect













    Firefox can't establish a connection to the server at www.thesuntimes.com.








    * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.

    * If you are unable to load any pages, check your computer's network
    connection.

    * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web.
    hi could someone please review my problem and guild me in getting this website to open,this is the only I cant access I always get the above error IT loaded fine the first time but never again,same browser and same website works fine with win xp thanks

  9. #9
    Seve's Avatar
    Seve is offline Retired Community Manager
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    The GTA, Ontario, Canada
    Age
    59
    Posts
    12,371
    Hello:
    What is the output of
    nslookup www.thesuntimes.com

    If you can resolve the name okay, then have a look here and see if it helps.
    http://kb.mozillazine.org/Error_load..._some_websites

    Seve
    Registered Linux User: #384977
    .................................................. ............
    See the Links below for more Help and those much wanted extras ... :)


  10. #10
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Houston
    Posts
    56
    Hi,

    I do not know if this will help, but I tried your first link and got the following:
    http://www.thesuntimes.com/%5D/ with a 404 error message.

    Then started the Epiphany Web Browser and typed it in www.thesuntimes.com and it loaded okay. Then I tried the other links on the thread and they loaded okay in Mozilla. The first one does not. Seems strange. When the first one comes up and I removed the %5/ I was able to access the site. Are you retyping or going to previously linked pages that were imported in?

  11. #11
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by jin01
    Hi,

    I do not know if this will help, but I tried your first link and got the following:
    http://www.thesuntimes.com/%5D/ with a 404 error message.

    Then started the Epiphany Web Browser and typed it in www.thesuntimes.com and it loaded okay. Then I tried the other links on the thread and they loaded okay in Mozilla. The first one does not. Seems strange. When the first one comes up and I removed the %5/ I was able to access the site. Are you retyping or going to previously linked pages that were imported in?
    hi I am trying to access it both by type in and from bookmark the funny thing it worked the first time but never again I removed the bookmark and tried from google search still wont load

  12. #12
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by ladybluballs
    hi I am trying to access it both by type in and from bookmark the funny thing it worked the first time but never again I removed the bookmark and tried from google search still wont load
    I am trying it both ways it wont load

  13. #13
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Houston
    Posts
    56
    Have you tried another browser like Epiphany Web Browser to see if it makes a difference?

  14. #14
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Houston
    Posts
    56
    Did you try Seve's last post?
    # nslookup www.thesuntimes.com

  15. #15
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Paris, TX
    Posts
    24,099

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Firefox exiting abruptly on some websites
    By notageek in forum Linux Chat
    Replies: 13
    Last Post: 26th March 2009, 07:04 PM
  2. Network: websites load slowly
    By piet85 in forum Servers & Networking
    Replies: 3
    Last Post: 13th November 2008, 06:40 PM
  3. What next??? Websites won't load... [SOLVED]
    By cbw34 in forum Servers & Networking
    Replies: 5
    Last Post: 26th January 2008, 10:28 PM
  4. Firefox-sound on websites
    By deminished in forum Using Fedora
    Replies: 8
    Last Post: 23rd February 2005, 09:15 PM
  5. How to get websites to allow Firefox instead of IE
    By zipper in forum Using Fedora
    Replies: 7
    Last Post: 11th October 2004, 11:05 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •