Sound problem with Conexant High Definition Audio on Compaq Presrio V3000
FedoraForum.org - Fedora Support Forums and Community
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    kapilsaini Guest

    Angry Sound problem with Conexant High Definition Audio on Compaq Presrio V3000

    Hi Friends
    I'v no sound in my new installation of Fedora 6.
    Previosly i was using Ubuntu Drapper 6 and sound worked well.
    I'm using a Compaq Pesario V3000 Notebook , it has Conexant High Definition Audio(HDA)
    I shall greatly appreciate any help.
    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    London Postbox (the red one)
    Age
    53
    Posts
    3,868
    Have you checked nothing is muted alsamixergui will help to see
    su yum -y install alsamixergui
    Is your system up to date, some people have had problems originally but updates fixed it.

  3. #3
    kapilsaini Guest
    I'll do that soon
    Thanks

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 6th May 2009, 04:12 PM
  2. Intel high definition audio (ICH9)
    By apollo_gdd in forum Hardware & Laptops
    Replies: 0
    Last Post: 5th December 2008, 08:24 AM
  3. No sound on Compaq V3000 with FC7
    By agnimidhun in forum Using Fedora
    Replies: 6
    Last Post: 15th October 2007, 08:05 PM
  4. FC4 Intel High Definition Audio is scratchy
    By bergnj in forum Hardware & Laptops
    Replies: 2
    Last Post: 5th October 2005, 05:12 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •