PDA

View Full Version : I want to use MSN or ICQ in FC



Stevenisme
1st October 2005, 10:28 AM
Hi
I would like to know that is MSN or ICQ available?
Is it same as the WIN's one? If so I would like to add my friend list.. :p

imdeemvp
1st October 2005, 10:42 AM
In gnome you can use gaim and in kde you have kopete....

ilja
1st October 2005, 10:55 AM
You can use an universal client as imdeemvp suggested (e.g. I use gaim) or you can use the amsn client for MSN and the licq for ICQ. But there are more clients, than that. Just search on the net if you don't like the choice we gave you.

Knornie
1st October 2005, 10:59 AM
Hi! I'm using kopete. Sometimes I had connection problems especially with MSN, but updating kopete fits it always - at least after a few days.

Have fun!
Knornie

rayyes
1st October 2005, 12:01 PM
there's also laffer, a web based all-purpose IM environment written in php (aol msn yahoo etc) , and for when you're feeling really hardcore, there's tmsn a text-based client.

Stevenisme
1st October 2005, 02:08 PM
For FC's MSN ( gaim , licq etc) is that it is use a defferent sever from WINs?
So that I need to create a account in order to use it?

daihard
1st October 2005, 02:25 PM
For FC's MSN ( gaim , licq etc) is that it is use a defferent sever from WINs?
So that I need to create a account in order to use it?
No, you don't need to create a new account in order to use third-party clients such as gaim and kopete.

Stevenisme
1st October 2005, 02:48 PM
OK then I must try. THX for help