PDA

View Full Version : Firefox Blocking Sites



Complitric
25th September 2005, 11:28 PM
I was wondering if anyone knows a way for me to add sites to some sort of
blocked list. Perhaps a plugin for firefox? I do not want to simply block images,
or popups, but the entire site. If you know of anyway to do this, please let me know.

weinerdogus
25th September 2005, 11:47 PM
It's called adblock. You can use it to block flash ads and specific sites.
go here. (https://addons.mozilla.org/extensions/?application={ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}/)

Complitric
26th September 2005, 12:08 AM
Thank you.

Complitric
26th September 2005, 01:09 AM
I have tried this however, can not block entire sites. It only blocks the ads for the entire site.

weinerdogus
26th September 2005, 11:05 AM
Type in the url in the "New Filter"

Complitric
26th September 2005, 02:52 PM
I did this, and clicked add. I for example did www.google.com as a test, when I go to google though, it just
loads without the image. I want the entire site to be blocked.

weinerdogus
26th September 2005, 05:11 PM
When i add a site that i have bookmarked, to the filter list, adblock won't allow me to connect to that site. When i remove the filter, it allows me to connect.
It seems to work for me. Maybe someone else could try it.

Complitric
26th September 2005, 06:25 PM
Perhaps the problem is with my settings?

Enable adblock (Checked)
Remove Ads (Marked)
Options >>
Site blocking (Checked)
check parent links (Checked)

Everything else is unmarked.

V0.5 d2 Nightly * build 50.

weinerdogus
26th September 2005, 10:49 PM
I can't connect to google with this filter applied.
I am using the default settings, only change is site blocking.