PDA

View Full Version : Vnc



Lolight
27th August 2005, 03:10 PM
Hi, i am trying to use VNC. Fedora C 4 is on a box. And realvnc is on my XP box.
It works by using terminal :1 i logg in as root.
But i cant use some programs. Ex i cant use add/remove programs. Nothing happens
I have changed the runlevel to 3. In inittab.
I works if i use the machine from the local monitor/kb.

Lolight
27th August 2005, 08:20 PM
Hmm, in /var/log/secure
Some "Userhelper" lines.
Errors on some programs. Example - up2date "...can not run xxx app as root on behalf of root" !!
Works on lesser programs.

Lolight
28th August 2005, 10:12 AM
hmm, some uppdating solved the problem.
Prob a bugg.

ieuuk
28th August 2005, 01:23 PM
yeah, if you start the vncserver display in the system startup you get some weird things happening. If it was just a bug you will probably have to run yum and get the newest packages for your system,