PDA

View Full Version : What is status of control-center?



SlowJet
18th December 2012, 03:39 AM
What is the status and ETA of control-center?

Bugzilla is just crammed full of new abrt reports.
I haven't read any mention of the problem for weeks.


SJ

AdamW
18th December 2012, 06:30 AM
it exists, so I'm not sure what 'eta' you're looking for?

Demz3
18th December 2012, 06:32 AM
it exists, so I'm not sure what 'eta' you're looking for?

he's looking for the ETA of " ETA " :D

i have no idea myself what he's on about

SlowJet
18th December 2012, 08:52 AM
Well, I installed from BETA DVD and have been updating.
But control-center has never worked. It crashs with a sig and abrt makes a dump.

Libreport / abrt says, Yes we know about this so the report should not be sent.

Yet there has been several updates since then and it still does not start up.

I just did a fixfiles onboot with the latest policycoreutils and selinux-policy-66. No affect, stills does not start.

I have looked through the bugzilla dumps and there seems to be just the automated parts, very little human interaction.

So, since about Nov 17, nothing has been done to change this status.

I am running in fall-back gnome but that has not been a problem before.

It is just getting to a point that I need to adjust a few things and I can not use the tools.

SJ

Demz3
18th December 2012, 09:27 AM
download TC3 of the final an install that. i have not had any problems with control-center

could you provide Bugzilla URL's to this so called bug?

SlowJet
18th December 2012, 09:47 AM
https://bugzilla.redhat.com/buglist.cgi?quicksearch=control-center.
883524 is one for current version in FC18.
There are many and with different sig's.

Did you install with the DVD?

SJ

Demz3
18th December 2012, 10:28 AM
https://bugzilla.redhat.com/buglist.cgi?quicksearch=control-center.
883524 is one for current version in FC18.
There are many and with different sig's.

Did you install with the DVD?

SJ

thats not what i asked, give me an exact link to a Bug to your problem, i havent installed the DvD, nore have i seen anyone else getting your problem .

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

here's one of mant of 3.6.x https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=879242 & https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=877785 & https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=882377 & https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=886512 . give us a specific Bug Number of problem your getting, not a random searched one. is this the one. https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=883524

SlowJet
18th December 2012, 10:37 AM
Those are all bugs on control-center with different sig's auto generated by abrt and libreport.
I have no idea what the problem is because no one has said.

That's all I got. I'll wait for some final DVD action.

thank you,

SJ

AdamW
19th December 2012, 01:49 AM
the abrt result you get should tell you what bug yours is a duplicate of. You can't assume all those abrt crashes are the same as your bug (it crashes on startup) - they're much more likely to be cases where it crashed when actually *doing* something.