PDA

View Full Version : Compiz-fusion, change between ttys gets me unworkable view



kikker46
20th August 2008, 10:46 PM
Compiz-fusion, change between ttys gets me unworkable view

so, do ctrl+alt+f1 and then ctrl+alt+f1 when compiz is enabled.

When chaing the view, then I`m urget to set my gui back to metacity because it killed all the beautifull compiz theme features ?

How to change it, it doesn`t happen ?

Thx

Latest compiz packets.

Have it with nvidia drivers from livna and latest beta from nvidia itself.


[root@K25-svr01 RPMS]# rpm -qa |grep compiz
compiz-gnome-0.7.7-10.fc9.x86_64
libcompizconfig-0.7.7-8.fc9.x86_64
compiz-fusion-plugins-main-0.7.7-8.fc9.x86_64
compiz-fusion-plugins-unsupported-0.7.7-8.fc9.x86_64
compiz-fusion-plugins-extra-0.7.7-8.fc9.x86_64
compiz-fusion-release-1-5.noarch
gnome-compiz-manager-0.10.4-4.fc9.x86_64
compiz-manager-0.6.0-7.fc9.noarch
compiz-0.7.7-10.fc9.x86_64
compizconfig-backend-gconf-0.7.7-8.fc9.x86_64
compizconfig-python-0.7.7-8.fc9.x86_64
compiz-bcop-0.7.7-8.fc9.noarch
[root@K25-svr01 RPMS]#

ozjd
20th August 2008, 11:30 PM
Have a look at this thread. It contains links to better compiz packages. http://forums.fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=173317

kikker46
22nd August 2008, 10:02 AM
Thx, I used those already, but didn`t remove the config files , did that now and it seems working great now. :cool: