PDA

View Full Version : Error messages on init



Psychocop156
17th July 2004, 02:10 AM
I've recently got some strange errors relating to the rc5 init script. Here's what is listed in my messages log:
Does anyone one know what's going on and what is causing the problems?

Jul 13 18:32:21 localhost ifup: /sbin/dhclient-script: ../network: line 2: unexpected EOF while looking for matching `''
Jul 13 18:32:25 localhost kernel: ..TIMER: vector=0x31 pin1=2 pin2=-1
Jul 13 18:32:25 localhost kernel: Using local APIC timer interrupts.
Jul 13 18:32:25 localhost kernel: calibrating APIC timer ...
Jul 13 18:32:21 localhost ifup: /sbin/dhclient-script: ../network: line 3: syntax error: unexpected end of file
Jul 13 18:32:25 localhost kernel: ..... CPU clock speed is 2806.0038 MHz.
Jul 13 18:32:21 localhost dhclient: bound to 192.168.0.56 -- renewal in 245 seconds.
Jul 13 18:32:25 localhost kernel: ..... host bus clock speed is 200.0431 MHz.
Jul 13 18:32:21 localhost ifup: done.
Jul 13 18:32:25 localhost kernel: checking TSC synchronization across 2 CPUs: passed.
Jul 13 18:32:21 localhost ifup: /etc/sysconfig/network-scripts/ifup-post: ../network: line 2: unexpected EOF while looking for matching `''
Jul 13 18:32:25 localhost kernel: Brought up 2 CPUs
Jul 13 18:32:21 localhost ifup: /etc/sysconfig/network-scripts/ifup-post: ../network: line 3: syntax error: unexpected end of file
Jul 13 18:32:25 localhost kernel: zapping low mappings.
Jul 13 18:32:21 localhost ifup: /etc/sysconfig/network-scripts/ifup-aliases: /etc/sysconfig/network: line 2: unexpected EOF while looking for matching `''
Jul 13 18:32:21 localhost ifup: /etc/sysconfig/network-scripts/ifup-aliases: /etc/sysconfig/network: line 3: syntax error: unexpected end of file

It doesn't seem to affect the syste as far as I can tell, but it's definitely annoying.

Thanks!

Chris

deuch
17th July 2004, 02:47 AM
do you update recently the initscript package for FC2 ???

deuch

Psychocop156
17th July 2004, 05:33 AM
I think I did....

Chris

Psychocop156
20th July 2004, 04:14 PM
OK...no help? Running initscripts 7.55.1-1. Is there anyway to fix this, or to go back to using the old initscripts?