PDA

View Full Version : Compiz Question



bstan2
16th May 2008, 02:10 PM
OK. I enabled Desktop Effects and checked the two options that I have. I am coming from Ubuntu and there are many more options available. I assume that Fedora has these as well and that I am just not looking in the correct spot.

I have the following compiz packages installed:


compiz-fusion-extras-0.7.2-2.fc9.i386
compiz-gnome-0.7.2-3.fc9.i386
compiz-0.7.2-3.fc9.i386
compiz-fusion-extras-gnome-0.7.2-2.fc9.i386
compiz-fusion-0.7.2-2.fc9.i386


Thank you all!

kpj104
16th May 2008, 02:20 PM
Hi. You can try installing ccsm from a yum repo, and that should give you the control panel where you can configure other compiz plugins

yum install ccsm

leigh123linux
16th May 2008, 02:34 PM
OK. I enabled Desktop Effects and checked the two options that I have. I am coming from Ubuntu and there are many more options available. I assume that Fedora has these as well and that I am just not looking in the correct spot.

I have the following compiz packages installed:


compiz-fusion-extras-0.7.2-2.fc9.i386
compiz-gnome-0.7.2-3.fc9.i386
compiz-0.7.2-3.fc9.i386
compiz-fusion-extras-gnome-0.7.2-2.fc9.i386
compiz-fusion-0.7.2-2.fc9.i386


Thank you all!

If you want more use compiz-0.7.5 ;) ( see link in my sig )

Dan
16th May 2008, 03:04 PM
*Shameless plug!*

Ayup! Leigh's compiz-fusion packages are a treat!

http://www.fedoraforum.org/gallery/showimage.php?i=4348


Dan

bstan2
16th May 2008, 08:26 PM
Thank you all for the help! I will try Leigh's this weekend!