PDA

View Full Version : i have a question...!?



RedhaT_BoY69
22nd January 2008, 04:58 PM
Hello
i'm new in fedora forums, but i have a question about fedora 8. i also had a fedora 7 and i that was good, and everything was fine. but since i upgrade the fedora 8, my computer blocks. and also when i got to package manager damn it blocks! i really have powerful pc.

i thout maybe it;s hardware problem, i also install in my laptop the same problem.

what can i do, it a bug or something? what do u thing guys?

thank u for understand

Gezim Mavriqi

conan1989
22nd January 2008, 05:03 PM
could you elaborate on what "blocks" means exactly

RedhaT_BoY69
22nd January 2008, 05:14 PM
my computer get slow, and slower

RedhaT_BoY69
22nd January 2008, 05:20 PM
i should go be in version 7

thnx anyway

MgFrobozz
23rd January 2008, 01:30 AM
Change to root (by running "su").
Run "top".
Look for a process with a big number under "%CPU". That is probably what is hogging the cpu.

RedhaT_BoY69
23rd January 2008, 01:47 AM
thnx i will try diss what u said... but i really got good CPU Core 2 Quad.. i don't know what;s that!!!!

marcrblevins
23rd January 2008, 03:19 AM
MgFrobozz is saying you should start your terminal and type in the terminal:


su -
top

sidebrnz
23rd January 2008, 06:03 AM
If it's happening on two different computers, it's not hardware.

RedhaT_BoY69
24th January 2008, 03:11 AM
i think it;s ok now, i'm testing it again, because i install ubuntu nothin happen anything fine.... but i can;t get out of fedora... for me fedora is the best....