PDA

View Full Version : need install codec or not??



ipenk
24th September 2007, 02:59 AM
I can't play mp3 format in Amarok and banshee...

is it need to install codec??

ppesci
24th September 2007, 03:22 AM
I think so. See in the livna repository, there are codecs for mplayer and others media players.

wrhansen
24th September 2007, 03:25 AM
Try this link:

http://forums.fedoraforum.org/forum/showthread.php?t=100206&highlight=mp3+playback

Wayne
24th September 2007, 03:27 AM
Moved to 'Software'

Wayne