PDA

View Full Version : System can't boot...



ImmoralFlame
30th June 2007, 05:21 AM
I was trying to add a folder from windows into my Linux partition and accidently added it to the main directory. I couldn't access the from Linux, so I had to delete it in Windows. This caused Fedora to not boot up. So I deleted the Linux Partition and restored it to see if that would work, after rebooting it took me to GRUB for Windows and wouldn't let me boot anything. Yes I'm a total Linux noob. Please help.

EDIT: Got it to boot windows, but had to dGot it to work, using

root (hd0,0)
makeactive
chainloader +1
boot

But I have to put that in every time. Is there any way to set it up to automatically boot Windows afterwards?

glennzo
30th June 2007, 10:51 AM
Re-install Fedora.

ImmoralFlame
30th June 2007, 08:43 PM
Ok, as I thought. Thanks.

glennzo
30th June 2007, 11:43 PM
My words are not finite. I'm no expert, but it seems to me that if you removed your Linux partition then you need to re-install.

OralDeckard
1st July 2007, 02:57 AM
You got me. My jaw is down.
But is your bullet in the head cure really due to unfamiliarity with Linux?
I mean, do Windows folks delete their partitions to see if that will help them reboot?
Maybe I'm just not keeping up with the latest techniques.

glennzo
1st July 2007, 08:48 AM
You got me. My jaw is down.
But is your bullet in the head cure really due to unfamiliarity with Linux?
I mean, do Windows folks delete their partitions to see if that will help them reboot?
Maybe I'm just not keeping up with the latest techniques.Your suggestions for a fix are certainly welcome.