PDA

View Full Version : remote desktop



fedora_frank
23rd May 2007, 06:27 PM
I have a windows xp at work and I am not allowed to install any new tools like VNC etc. How do i remote desktop into this machine from my PC at home which is a FC6 installation. is this even possible ?

bob
23rd May 2007, 06:37 PM
I can't answer the question, but why would you want to risk your job by doing it? Can't you work out an arrangement with your sysadmin to accomplish it within company guidelines?

wdgiles
23rd May 2007, 06:50 PM
I'm with Bob here, There's no quicker way to find yourself looking for a new job than to get caught remotely connecting into systems without permission.

fedora_frank
23rd May 2007, 07:02 PM
Currently I am using the VPN solution to login to the network but I am forced to use a windows PC with remote desktop to login to the PC at work.

I was looking at options to login from the FC6.