PDA

View Full Version : azureus wont start



bitodd
7th April 2007, 09:03 AM
When I try to start azureus it starts and instantly quits (see terminal output below). Initail error was about about "java.io.IOException: no space left on device" and it appears that I had filled my mome directory where the current download is saving to. I made some space and this is the error I am getting now. Hope someone can help, please.


[pete@petesfedora ~]$ azureus
changeLocale: *Default Language* != English (United States). Searching without country..
changeLocale: Searching for language English in *any* country..
changeLocale: no message properties for Locale 'English (United States)' (en_US), using 'English (default)'
#
# An unexpected error has been detected by Java Runtime Environment:
#
# SIGSEGV (0xb) at pc=0xb5078f12, pid=5052, tid=3086248848
#
# Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (1.6.0-b105 mixed mode, sharing)
# Problematic frame:
# C [libgtkjni-2.8.so+0x7af12]
#
# An error report file with more information is saved as hs_err_pid5052.log
#
# If you would like to submit a bug report, please visit:
# http://java.sun.com/webapps/bugreport/crash.jsp
#
/usr/bin/azureus: line 18: 5052 Aborted LD_LIBRARY_PATH=/usr/lib/eclipse:/usr/lib CLASSPATH=/usr/lib/eclipse/swt-gtk-3.2.jar:`build-classpath bcprov jakarta-commons-cli log4j gtk2.8 glib0.2`:/usr/share/azureus/Azureus2.jar java -Dgnu.gcj.runtime.VMClassLoader.library_control=nev er -Dazureus.install.path=$APPDIR org.gudy.azureus2.ui.swt.Main "$@"
[pete@petesfedora ~]$

Hlingler
7th April 2007, 10:11 AM
# An error report file with more information is saved as hs_err_pid5052.log
What's the error report say? Should be in the same directory.
I never could get Azureus to work, so I gave up - there's plenty of other apps out there: Ktorrent (the best in my opinion, although it has some hiccups), Transmission, BitTorrent, Deluge (looks good, haven't been able to try it yet).

bitodd
7th April 2007, 10:44 AM
error report is long so I have attached it (if I have done it right), up til now azureus has worked great.

Hlingler
7th April 2007, 11:23 AM
Ouch! OK, I can admit: this is way out of my league. Hopefully, more knowledgable people will have suggestion(s). Anyone?

bitodd
8th April 2007, 08:11 AM
i have uninstalled azureus .2.5.0.0 and deleted .azureus from my /home directory then installed azureus 2.5.0.4, this appears to have resoled my problem :)