PDA

View Full Version : Process priorities ??



TJMan
8th February 2007, 10:29 PM
Howdy

FC6 - How do I modify the process priorities ?? I want to allow those things in background to run with the same amount of sys resources as foreground.

AND When I have several applications running in foreground, I want them to divide up and share.

Is that possible?

Thanks in advance.
tomy

mnisay
8th February 2007, 11:25 PM
#man nice

#man renice

#info coreutils nice

TJMan
9th February 2007, 04:38 PM
Thanks MNISAY for the pointers. I will read and go from there.


tomy