PDA

View Full Version : My Geforce 4 is now a legacy device



3006828
8th February 2007, 09:02 AM
:(

it must have been an oman,

Just the other day i was in Melbourne shoping for a TV tuner card for my other halfs laptop where i came across some 2nd hand pc's they had out on the table for sale.

A similar spec machine to what im using now was only fetching $150 :p I have more ram tho so i like to think my box would be at least worth $160 :D

Anyway.. after 3months without ADSL, i "yumed" my system to find my X server broken on restart. The Log claims the 1.0.97** driver that is installed doesnt support my Geforce 4 MX400. How rude of it :P

do i have to yum kmod-nvidia-legacy now :D

A quick google search had the legacy rpm at 1.0.7** tho :confused:

i dont reeeeeeeeeeeealy want to have to compile the nvidia binary with every kernal upgrade.. but wont mind if it means my MX400 can pump out those triangles in Unreal just for a few more months at least :P

3006828
8th February 2007, 09:22 AM
ahhh ok so there is a kmod-nvidia-96xx :)


Briliant :D

Thank you everyone :)

3006828
8th February 2007, 10:47 AM
can i still use the "nvidia" module in my xorg?

x is restarting if i try to run glxgears.

Seve
8th February 2007, 11:04 AM
can i still use the "nvidia" module in my xorg?

x is restarting if i try to run glxgears.
Hello:
Yes, everything is the same as it was before.
Driver "nvidia"

Seve

3006828
8th February 2007, 11:04 AM
Cheers seve.

right.. in true mysterious $150 worth of hardware style everything is working as per normal again without any intervention by my part at all :)

carry on.