PDA

View Full Version : What's worng with maxima?



cobranail
9th November 2006, 05:13 PM
When I start wxMaxima,it tells me "maxima process terminated",xmaxima couldn't connet maxima either.
However,maxima works smoothly in a terminal.
What's worng?

System: FC6, maxima/wxmaxima/xmaxima both from extra-repo.

jstoddard
20th November 2006, 05:30 PM
This can probably fixed by editing your /etc/hosts file and adding the line:


127.0.0.1 localhost

cobranail
27th November 2006, 11:50 AM
It works now, thanks a lot.