PDA

View Full Version : Transparency



TraceTheory
27th October 2006, 09:29 PM
Is it possible in FC6? If so, how?

Thanks,
-Rob

d3viant
27th October 2006, 09:32 PM
If you mean transparency as in window transparency, do a search for aiglx or xgl - they are supported very well in FC6 and will give you proper window transparency (as opposed to taking a screenshot of what's behind the window!)

TraceTheory
27th October 2006, 10:25 PM
Yeah, I mean that. I have aiglx and it does not have transparency, the windows effects are nice and all, but not transparency, and the only tutorials for install xgl were old and out of date.

Janl
27th October 2006, 10:35 PM
You can modify the transparency plugin I believe by installing the Gconf-editor and modifying the properties for the plugin.

TraceTheory
27th October 2006, 10:53 PM
How can I modify the plugin properties?

TraceTheory
28th October 2006, 03:54 PM
Eh.........................?

ZeusZon
28th October 2006, 05:42 PM
System>Preferences>Keyboard Shortcuts

Scroll down and assign shortcut keys to:

Decrease Opacity
Increase Opacity

Good luck