PDA

View Full Version : rpm -qa,no display in fc6



kdllcccd
26th October 2006, 02:13 AM
doesn't work

Iron_Mike
26th October 2006, 02:50 AM
Don't know, works here:

[Iron_Mike@localhost ~]$ rpm -qa gimp
gimp-2.2.13-1.fc6
[Iron_Mike@localhost ~]$

kdllcccd
26th October 2006, 04:33 AM
Don't know, works here:

[Iron_Mike@localhost ~]$ rpm -qa gimp
gimp-2.2.13-1.fc6
[Iron_Mike@localhost ~]$
that works.
now what if i want to know all the packages using rpm