PDA

View Full Version : Dual head setup



decker
10th April 2004, 11:56 AM
I don't suppose that anyone would know how to get a Matrox g450 working would they? The display tool that's supposed to set it up doesn't work right. I select a spanning desktop and restart X but all I see again is a mirror of my desktop on the second monitor.

ghenry
10th April 2004, 04:40 PM
This should help (the second page):

http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1322

[Xap]Bob
11th September 2005, 03:20 PM
Don't know but I'm trying a clean insall of FC3 (It's what we use at work - I thought I'd rationalise) on my main rig.

The G450 is quite happily detected, so I tried the code found in System Settings -> Display. This allows me to define my second monitor, and resolution/colour depth, but it won't save it. (I click on OK and nothing happens, cancel works fine).

I'm currently running the full up2date, so I'm hoping that will cure it. If it doesn't I'm not going to be a happy bunny...