PDA

View Full Version : Java runtime environment error



salbsat
20th October 2006, 01:03 AM
Well it's not really an error. I'm trying to fix a problem. Everytime I go to this webpage http://www.newyorkislanders.com/ I get that install missing plugins button that I click. I do the instructions and it's keeps coming up. I followed the SF installation notes for java and still nothing. Any suggestions???

salbsat
20th October 2006, 05:22 PM
I'm sorry. This is the actual page that I'm having problems with.
http://www.newyorkislanders.com/index.asp?rd=1

Seve
20th October 2006, 06:41 PM
Hello:
If you type about : plugins in the address bar of firefox does it show the Java plugin enabled?

Seve

salbsat
20th October 2006, 10:42 PM
It says "JavaScript Enabled and Using GTK2 Widgets" for:
Google VLC multimedia plugin 1.0
QuickTime Plug-in 6.0
Windows Media Player Plugin
mplayerplug-in 3.25

The webpage still doesn't work.
I can't figure it out. :confused: