PDA

View Full Version : Is Azureus limited?



anv
25th June 2006, 10:37 PM
when I have used Azureus I have noticed that it does allway max around 1MB/s , even here is possible around 10MB/s, I have started to wonder is it maybe limited somehow, does anyone know is it? :confused:

aero-z
25th June 2006, 10:52 PM
check the Azureus's Wiki how to configure it the right way.
plus the speed depends on the seeders too.

weinerdogus
25th June 2006, 11:23 PM
when I have used Azureus I have noticed that it does allway max around 1MB/s , even here is possible around 10MB/s, I have started to wonder is it maybe limited somehow, does anyone know is it? :confused:
From the SF FC5 Notes

If your ISP blocks torrent traffic go to "Tools" > "Options", click the arrow to the left of "Connection" to open it, select "Transport Encryption" and tick all the check boxes. Then click "Save" on the lower left. (Not all clients support Transport Encryption but this technique many help in certain situations.)

sej7278
26th June 2006, 09:53 AM
i wonder if the rate in azureus is megabytes per second and your isp states megabits per second.

i have a 512 kbits per second adsl connection and max out at about 59 kbytes per second in azureus, 512/8=64