PDA

View Full Version : PHP and Apache



snoze
19th May 2006, 03:44 AM
Hey Guys.... I am running FC5 and now i am tired totally. I can't install php and it is same on me. It is not working anymore with apache.. any help :p

SHtRO
19th May 2006, 03:58 AM
Try sleeping? Your english is breaking up as well...

Omega Blue
19th May 2006, 04:09 AM
Install Apache and the PHP module.