PDA

View Full Version : problem connecting to webserver



hvrossum
8th May 2006, 02:57 PM
Hi,
am having a problem connecting to my webserver.

According to my DNS provider all settings on their site are corrent, last week it was working fine, this weekend it suddenly stopped.

What could this be.

When trying to connect to www.seyst.nu I can't connect, when connecting to seyst.nu it worksb but ectremely slowly and without the CSS (but that has to do with teh not working www.seyst.nu)
On Ip adress connecting same.

I am running FC4, with Mambo 4.5.2,

ccrvic
8th May 2006, 03:18 PM
According to my DNS provider all settings on their site are corrent

Your DNS provider is lying.

www.seyst.nu is a CNAME to 213.84.252.141. That isn't right...

Vic.

Lluisanunez
8th May 2006, 03:26 PM
ccrvic is right. See that your CSS files and images arent working because they are at http://www.seyst.nu/

hvrossum
8th May 2006, 05:23 PM
You mean that I can use C Name to a IP adres.

Strange thing is that saturday averything was working fine

hvrossum
8th May 2006, 05:35 PM
Are my settings with my DNS provider.

Should I change anything?

Is attached to this thread

ccrvic
8th May 2006, 05:40 PM
Should I change anything?

Yes.

If you're mapping one FQDN to another, that's a CNAME.

If you're mapping a FQDN to a dotted-quad, that's an A record.

Get your DNS right and things will fall into place

Vic.

hvrossum
8th May 2006, 06:09 PM
what is wrong in the present dns settings. The IP adress is the IP of the webserver