PDA

View Full Version : konqueror on fedoraforum.org?



Jeff Sadowski
4th May 2006, 04:11 PM
When connecting to fedoraforum.org I get the message
"Connection to host fedoraforum.org is broken."

Jman
5th May 2006, 07:20 AM
Your network is up? Check System > Administration > Network.

Jeff Sadowski
6th May 2006, 03:15 AM
I'm posting now with konqueror. It appears to work just fine it just gives that error for me.
Try it yourself and see if you get the same results. If not maybe its a setting or something. I'll move .kde to .kde.old and see.

w5set
6th May 2006, 05:52 AM
Konqueror works ok for me.
And this is being posted in Konqueror.

Jeff Sadowski
6th May 2006, 06:16 AM
Konqueror works ok for me.
And this is being posted in Konqueror.
Did you try the root page?
http://fedoraforum.org ? Thats the only place I see the error.

Paul Scott
19th June 2006, 11:46 AM
I get this error too, have done for ages. Fedora Forum is the only site I visit that has this problem, so I imagine it is server side rather than client. I have had the problem with Fedora core 4 and 5.

Clunixchit
19th June 2006, 12:09 PM
Sounds like a bug from fedoraforum.org what other browsers ignored but not konqueror.

I have the same error, see screenshot
kdebase-3.5.3-0.1.fc5

http://www.flickr.com/photos/clunixchit/170380759/

Jeff Sadowski
20th June 2006, 05:08 PM
hooray I'm not hulicinating :-)