Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 20th July 2005, 03:58 AM
VK6CM Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2
CF 4 and rexec

Hi all,
I am trying to get remote working using XWin but cannot get rexec working on the FC4 machine. I have always been able to get this working with other RH variants but not Core 4. Has anyone been able to get this going and could helh.

Kind regards ............. Colin
  #2  
Old 20th July 2005, 04:55 AM
Jman Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: Minnesota, USA
Age: 28
Posts: 7,909
Duplicate.
Closed Thread

Tags
rexec

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rlogin rsh rexec cornycoww Servers & Networking 2 24th July 2006 02:35 PM
Error message from rexec dwstein Using Fedora 0 29th August 2005 03:37 PM
FC 4 and rexec VK6CM Servers & Networking 0 20th July 2005 03:59 AM
rexec preoblem fahadsaeed Servers & Networking 2 25th June 2005 05:19 AM


Current GMT-time: 17:52 (Thursday, 23-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Bayindir - Garoua Boulai - Marina di Carrara Photos