Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 3rd July 2005, 09:57 PM
mike-g2 Offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 37
seg fault with mplayer and xine, no sound w/ cdplayer

Hi,

I'm running FC3 on an x86_64 machine. I've got a little bit of a mix of 64 and 32 bit code in order to run mozilla and its plug-ins

Currently, I'm trying to play a cd and am having no luck.

I try cdplayer and Grip and the CD plays but no sound.
I try mplayer and xine and the suckers just crash.

xmms, btw works with files I have stored on the computer but it can't see the CD which, as I understand, has to do with the fact that the CD really isn't a file system per se.

I've tried running gmplayer with the option -v 3, but it seg faults immediately.

Any thoughts?

Thanks.

Mike

So I guess there are two iss
Reply With Quote
Reply

Tags
cdplayer, fault, mplayer, seg, sound, w or, xine

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MPlayer and XINE-UI No Sound burningaura Using Fedora 6 23rd December 2004 04:23 AM
No sound from the cdplayer BiOPSY Using Fedora 3 10th November 2004 06:06 AM


Current GMT-time: 16:47 (Tuesday, 21-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Chertanovo Yuzhnoye - Coari - Antrim Photos on Instagram