Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #16  
Old 24th June 2005, 05:33 PM
BandC Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,105
Quote:
Originally Posted by Jesus-Franco
Okay changed some minor things.

1.Search feild is now larger.
2.Search button is now to the right of the search feild just like Google's defualt. (Not the Google homepage. Google's WebSearch)
3. Search feild is now a couple pixels above. And a few other things have been moved a couple pixels.

I need help with getting the search feild to take focus. I looked at google's code and they use Java Script. Im not experienced in that feild at all.
Useful idea. Couple of things:

1. Groups spelled wrong.
2. Change your body tag to:

<body onload="document.forms[0].q.focus();">

This should change focus to the search field.
__________________
IMHO GNOME FTW! BTW KDE WAD? FWIW. HTH. AFAIK YMMV. OMG WTF BBQ! :rolleyes:

Do you like surfing forums but wish people would stop using obscure abbreviations and acronyms?
Then my Firefox/Chrome extension ABBREX is for you!
It automatically adds hover tooltips to abbreviations displaying their meanings on any web page you visit!

Check it out at: http://abbrex.com
  #17  
Old 24th June 2005, 06:32 PM
Jesus-Franco Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lawrence, MA, USA
Age: 24
Posts: 77
Didnt even notice that it was misspelled!
And thanks for the tip. Will try that now.

Well I'll be damned! It worked!! Thanks man.
Updated the code on the sources file and on the file online.
__________________
LinuxmadnessbloG

Last edited by Jesus-Franco; 24th June 2005 at 06:36 PM.
  #18  
Old 26th June 2005, 10:27 AM
linuxcolor Offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Bangladesh
Posts: 15
Nice

Very nice ...
Specially....the fedora core 4 blue screen.............
My default theme too....
Many many thanks...
__________________
Don't Grow up Without LINUX
"This Picture is for Microsoft"
  #19  
Old 26th June 2005, 11:53 PM
cybrjackle Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 456
It would be a good idea if this can be hosted by http://fedoraproject.org/fedora"X"/Fedora-Start.html

__________________
aka "jlc" on irc.

Main Desktop:
Rawhide x86_64
MSI K8N NEO2 Platinum
AMD Athlon 64 3200+ Winchester @ 2350MHz
CORSAIR XMS TWINX1024-3200C2 2GB
BFG Nvidia GeForce 6800GT OC @ 370MHz 256MB GDDR3
2x80GB SATA 150 Segate Raid 0
  #20  
Old 27th June 2005, 11:20 AM
packy Offline
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Sweden
Posts: 52
Innovative!

Things like these are always appreciated. I tossed it up in my starterpage now aswell.
__________________
We're no longer called Sonic Death Monkey.
We're on the verge of becoming Kathleen Turner Overdrive,
but just for tonight, we are Barry Jive and his Uptown Five.


Addiction is cheap labour
  #21  
Old 27th June 2005, 11:39 AM
BladeMelbourne Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Melbourne, Australia
Age: 35
Posts: 52
Quote:
Originally Posted by BandC
2. Change your body tag to:
<body onload="document.forms[0].q.focus();">
document.getElementById("q").focus() is more standards compliant.
  #22  
Old 27th June 2005, 05:37 PM
SharedMedia Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ontario Canada
Age: 41
Posts: 85
Exclamation Bandwidth Limit Exceeded

Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/1.3.33 Server at www.jesusfranco.3qhost.com Port 80

Just a small suggestion, if you are hosting a website (http) remove your limitations. I can see why for an FTP server but for general webs... I don't think they are needed.
__________________
Shared Media
Linux Redhat OpenSource Contributor
" Have you hugged a Penguin today.."
  #23  
Old 27th June 2005, 08:53 PM
PeTzZz Offline
Retired Community Manager
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tartu
Posts: 1,550
Quote:
Originally Posted by SharedMedia
Just a small suggestion, if you are hosting a website (http) remove your limitations. I can see why for an FTP server but for general webs... I don't think they are needed.
I don't think that he hosts it himself as www.3qhost.com provides hosting.
  #24  
Old 28th June 2005, 10:39 AM
Jesus-Franco Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lawrence, MA, USA
Age: 24
Posts: 77
Crap!

Right you are. 3qhost.com does provied my hosting. I have the basic package.

It seems alot more people were using it that didnt post.

Regadless the month is almost over sorry to all. Next time download the sources on your pc and set the local version as your home page.

Sorry for the inconvience. I will talk to my host asap to see if I can get some more bandwith for this month.

Again sorry.
__________________
LinuxmadnessbloG
  #25  
Old 28th June 2005, 10:40 AM
tuxdaemon Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Southern California
Age: 25
Posts: 54
Your bandwidth is exceeded... =/
  #26  
Old 28th June 2005, 06:12 PM
x94scorp Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 34
I would like the updated version. Could someone host this or provide a link as to where I could get the latest version?

Thanks !!
  #27  
Old 28th June 2005, 06:24 PM
Jesus-Franco Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lawrence, MA, USA
Age: 24
Posts: 77
Its been taken care of!
Sites back up!
__________________
LinuxmadnessbloG
  #28  
Old 28th June 2005, 06:26 PM
x94scorp Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 34
wow, that was quick- thanks for the great work !!
  #29  
Old 28th June 2005, 06:55 PM
Jesus-Franco Offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lawrence, MA, USA
Age: 24
Posts: 77
No problem. My host is very easy to talk to.
__________________
LinuxmadnessbloG
  #30  
Old 2nd July 2005, 12:41 AM
robghealey Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Tacoma, WA
Age: 44
Posts: 455
I will make it my start page as well once I get home...

Thanks for putting it together....
__________________
Sincerely,
Rob

"Deliberately choose to surround yourself with people that inspire you to greatness!"
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cant see page in fedora 7 in firefox kuldeepsidhu Servers & Networking 0 12th June 2008 09:32 AM
Fedora 9 Alpha Release Download Page on Feb 05 Jags_FL Alpha - Beta (Fedora 9 Only) 7 4th February 2008 03:33 PM
Set firefox start page with script? rossini23 Using Fedora 2 24th September 2007 09:29 AM


Current GMT-time: 06:30 (Thursday, 24-04-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat