Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 25th May 2005, 07:04 PM
masterlodi Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 66
"TINY" monitors

I have an LTSP setup in my office.

I've just got some 1999 "Tiny" branded monitors, model numbers A1554NEL.

The client boots up fine but when it gets to the X login screen, the monitor goes blank?!

Can anybody help?
Reply With Quote
  #2  
Old 25th May 2005, 07:22 PM
w5set Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: ark n saw out in the sticks
Posts: 2,316
put a monitor back on it that you obviously installed ok with....
after booting into the graphical screen--find the "display" setup and set it to
generic 800x600 monitor
or since the monitor will run 1024x768 set it to
generic monitor 1024x768
it will still work with the original setup and "should" work with the new monitor--
unless the original monitor was a LAPTOP screen, and then it's apples and oranges again.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th May 2005, 04:05 PM
masterlodi Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 66
I solved this by adding the following to lts.conf

Code:
[ws126]
        X_VERTREFRESH  =  50-60
        X_MODE_0 = 1024x768 44.9 1024 1048 1208 1264 768 776 784 817 interlace
        X_MODE_1 = 800x600 40 800 840 968 1056 600 601 605 628 +hsync +vsync
        X_MODE_2 = 640x480 31.5 640 664 704 832 480 489 492 520 +hsync +vsync
Reply With Quote
Reply

Tags
monitors, tiny

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"ls" and "cd" treat ".." differently inside symlinked directories bnorman Using Fedora 0 19th June 2008 04:49 PM
HOW TO MOUNT "C" "D" "E" LOCAL HARDDISK PARTITION ketan_hk Using Fedora 6 6th September 2007 01:10 AM
Metacity and "Xlib: extension "SHAPE" missing on display ":0.0". debu_sagii Using Fedora 0 29th August 2007 05:53 PM
Fglrx driver install - "direct rendering: No", Xlib: extension "XFree86-DRI" missing Squeaks Hardware & Laptops 9 21st October 2006 12:10 PM
Error:visibility arg must be one of "default", "hidden", "protected" or "internal" wangfeng Using Fedora 0 23rd May 2005 04:59 AM


Current GMT-time: 22:03 (Saturday, 20-09-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat