Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 6th March 2005, 04:50 AM
mrtonyg Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 3
Angry Printer output is garbled Fecora Core 3

Hi,

Fedora recognizes my printer (Lexmark E310) and even show it installed.

However, when I print, the text comes out unformated and some of it is garbled. On some of the text printed you can read what seem to be driver settings instead of what should have come out.

thanks in advance,

Tony in Miami
Reply With Quote
  #2  
Old 8th March 2005, 02:13 AM
mrtonyg Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 3
bump...anyone out there who could help a newbee.

I am about to ditch Linux.

thanks,

Tony in Miami
Reply With Quote
  #3  
Old 9th March 2005, 02:33 AM
mrtonyg Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 3
one more bump...
Reply With Quote
  #4  
Old 10th March 2005, 06:29 PM
SimonC Offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Waterloo, Ontario, Canada
Posts: 2
Try LinuxPrinting.org

I've had garbled print problems on my HP870Cxi, and it turned out to be a flakey parallel port (I tried swapping cables, changing driver options etc).

Helpful sites/pages might be:

http://www.linuxprinting.org/show_pr...ark-Optra_E310
http://www.linuxprinting.org/forums....exmark.general

The E310 is a Postscript printer so the generic Postscript driver should work. Have a look under "System Settings->Printers", maybe something looks obviously wrong when you "Edit" the printer queue options.
Reply With Quote
  #5  
Old 18th May 2005, 10:27 AM
Omega Blue Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Fragrant Harbour
Posts: 1,344
How does it garbled? Does the printout come out like a list of PostScript commands?
Reply With Quote
Reply

Tags
core, fecora, garbled, output, printer

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fecora core 5 && Salome Francois Using Fedora 0 21st November 2006 09:12 PM
Fecora Core 5 Installed Successfully, But Won't Boot Up blankartist Installation, Upgrades and Live Media 4 1st April 2006 11:15 AM
Fecora core 5 bug: xorg bug alert rolfts75 Using Fedora 0 25th March 2006 06:03 PM
USBVision on Fecora Core 1 micha Hardware & Laptops 0 15th May 2004 04:28 PM


Current GMT-time: 02:12 (Monday, 22-09-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat