Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 10th June 2004, 05:41 AM
kamina Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 36
new installation, jaming on startup

I just installed fc 2_64 on a new laptop and am having the following problems.

Upon starting for the first time it just jamed at "starting pcmcia" I had to turn it off with the powerswitch and reboot.

On the next boot it jammed at "Enabling swap space"

On the third boot it stalled for 10 minutes at "modproble: FATAL: Error inserting floppy (/lib/modules/2.6.5-1.358/kernel/drivers/block/floppy.ko): No such device" And I don't have a floppy drive...

After about 10 minutes it continued from the floppy error and started spewing out hexadecimal code... It seems to be repeating "{acpi_processor_idle+0}" and "{cpu_idle+24}" inbetween the code. There is also a line "badness in io_check_error at arch/x86_64/kernel/traps.c:551" inbetween.

Did something go very wrong with the install? It seemed very straight forward and the only "wrong choice" I can think of making is the screen resolution. ( I have wxga and chose 1024*768, could'nt find an option for 1280*800)

It's an A64 based laptop on a via chipset.
Reply With Quote
  #2  
Old 10th June 2004, 06:52 AM
kamina Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 36
I got the init level changed to 3 and now it continues past the floppy error but still ends up with the hexadecimal code. (and jams)
Reply With Quote
  #3  
Old 10th June 2004, 08:05 AM
kamina Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 36
A friend helped me sort it out... Booted to single mode, remvoed the floppy and pcmcia.
Reply With Quote
Reply

Tags
installation, jaming, startup

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AVAHI Daemon Failed on startup and other startup issues. Please help !!!! unanemus Using Fedora 2 24th November 2009 12:27 AM
Installation Problems with X Startup llaudevin Installation, Upgrades and Live Media 4 5th April 2009 10:24 AM
Startup problem after installation (fd6) yura-fd6 Installation, Upgrades and Live Media 0 31st October 2006 03:14 PM
Sound Jaming in FC5 Saint Mike EOL (End Of Life) Versions 3 14th June 2006 03:07 AM
DVD ISO+Linux Grub +945GM can not startup graphics installation interface oohayulin Installation, Upgrades and Live Media 0 30th March 2006 02:32 AM


Current GMT-time: 05:07 (Thursday, 23-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Arak Travel Photos on Instagram - Sandur Photos on Instagram - Kaitong