Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 6th February 2013, 06:07 PM
longint Offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2013
Location: Europe
Posts: 11
linuxchrome
gome-shell is eating my system

Every time I reboot my unit gnome-shell is starting to run crazy and using 350%+ of my processor performance. The system is a newly installed MacBookPro Retina running original X config (no nvidia). Any ideas?

Screenshot attached:



---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

Might be related to https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=812624 and https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=870695, seems this is a recurring issue!? plymouth is up to date in my case but this looks suspicous:

Code:
# systemctl status plymouth-quit-wait.service
plymouth-quit-wait.service - Wait for Plymouth Boot Screen to Quit
	  Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/plymouth-quit-wait.service; static)
	  Active: inactive (dead) since Wed 2013-02-06 15:51:25 CET; 2h 10min ago
	Main PID: 876 (code=exited, status=0/SUCCESS)
	  CGroup: name=systemd:/system/plymouth-quit-wait.service

Feb 06 15:51:25 toral systemd[1]: Started Wait for Plymouth Boot Screen to Quit.
Reply With Quote
  #2  
Old 6th February 2013, 08:09 PM
schnecki Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 4
linuxfirefox
Re: gome-shell is eating my system

I am having the exactly same problem here.
Reply With Quote
Reply

Tags
eating, gomeshell

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
gnome-shell eating most of my cpu! fujisan Reviews, Rants & Things That Make You Scream 2 6th June 2011 05:23 PM
gome-python2-gnomedesktop re-compile SlowJet Fedora 13 Development Branch 1 23rd January 2010 03:47 AM
gome - still installed but dissappeared nkoplm Using Fedora 1 5th December 2006 02:47 AM
Gome fails at login... Kobnar Using Fedora 4 29th June 2006 05:46 PM


Current GMT-time: 21:41 (Friday, 19-12-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
...Creek Side - Stockholm-Arlanda Airport (ARN) Travel Photos on Instagram - Marina of Koper Travel Photos - Te Whiti Park Instagram Photos - Texas State Fair Photos on Instagram