Fedora Linux Support Community & Resources Center

Go Back   FedoraForum.org > Fedora 19/20 > Servers & Networking
FedoraForum Search

Forgot Password? Join Us!

Servers & Networking Discuss any Fedora server problems and Networking issues such as dhcp, IP numbers, wlan, modems, etc.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10th August 2012, 05:52 PM
Dominic.Clancy Offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Location: Pasadena, California
Age: 47
Posts: 5
linuxfirefox
Problem Configuring a TP MR3040 wireless router with a ZTE MF112 Broadband Modem

I recently purchased a TP-link TL MR3040 wireless router to use with my existing ZTE MF112 3G wireless modem USB stick. However, despite many hours tinkering, I haven't yet been able to get this configuration to work. Despite the fact that everything "appears" to be setup correctly (my computer can login to the router, the router recognises the modem, the various IP, APN addresses and DNS numbers look correct) I cannot access the internet . Has anyone out there successfully set up a configuration like this? Could it be some kind of firewall problem? Did I fail to properly deactivate the Sim Pin in the modem? Any suggestions welcome. Thanks

I am running fedora 17 with Gnome on a Dell 1525 Inspiron.
Reply With Quote
Reply

Tags
broadband, configuring, mf112, modem, mr3040, problem, router, wireless, zte

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3 Wireless Broadband USB Modem (HSPDA) Installation alisendme Hardware & Laptops 3 19th January 2008 01:27 AM
Problem with Configuring Linux Router trendsetter Servers & Networking 0 22nd May 2007 11:25 AM
Problem Configuring Internet Connection via Router gabri Servers & Networking 4 10th February 2007 04:15 PM
Problem configuring modem dhirajkhanna Installation, Upgrades and Live Media 0 3rd May 2005 08:33 AM


Current GMT-time: 10:35 (Wednesday, 23-04-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat