Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 26th June 2012, 09:32 AM
LuciusL Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: Slovenia
Posts: 1
linuxfirefox
Fedora 17 wireless and domain share not working

Hi,

After clean install of Fedora 17 ( 64 bit - KDE) I'm not able to connect to my wireless or to access other pc shares on windows domain.

This is output from log
Quote:
Jun 26 10:22:43 ******** upowerd[936]: ** (upowerd:936): WARNING **: Property get or set does not have an interface string as first arg
Jun 26 10:22:43 ******** upowerd[936]: ** (upowerd:936): WARNING **: Property get or set does not have an interface string as first arg
Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <warn> No agents were available for this request.
Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> (wlan0): device state change: need-auth -> failed (reason 'no-secrets') [60 120 7]
Jun 26 10:23:00 NetworkManager[705]: <warn> Activation (wlan0) failed for access point (*********************************)
Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> Marking connection 'Informaticari_Tavan' invalid.
Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <warn> Activation (wlan0) failed.
Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> (wlan0): device state change: failed -> disconnected (reason 'none') [120 30 0]
Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> (wlan0): deactivating device (reason 'none') [0]
Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> Policy set 'System p7p1' (p7p1) as default for IPv4 routing and DNS.
Jun 26 10:23:00 ******** NetworkManager[705]: <info> Policy set 'System p7p1' (p7p1) as default for IPv4 routing and DNS.
Jun 26 10:23:13 ******** upowerd[936]: ** (upowerd:936): WARNING **: Property get or set does not have an interface string as first arg
Jun 26 10:23:13 ******** upowerd[936]: ** (upowerd:936): WARNING **: Property get or set does not have an interface string as first arg



Password is correct and it worked fine on Fedora 16

As for share, I'm able to see all PC' and shares but when I want to open one it just keeps hitting me with "enter username and password" although I'm entering correct one. It worked fine on F16.
I don't know where to check for more details about this problem
Reply With Quote
  #2  
Old 26th June 2012, 03:18 PM
Quantum Offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: Seattle, Ecotopia
Posts: 32
linuxkonqueror
Re: Fedora 17 wireless and domain share not working

Maybe I'm old-fashioned, but I always remove NetMangler and do things manually.
Reply With Quote
Reply

Tags
domain, fedora, share, wireless, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samba loginless share in domain environment ACiD GRiM Servers & Networking 1 1st December 2009 12:20 AM
VNC stops working when joining a domain? hagen Using Fedora 2 7th November 2008 02:51 PM
Workgroup/domain issue connecting to a Windows share from F9 hotdog Servers & Networking 1 17th September 2008 09:10 AM
smbmount connection to domain share. Adrnalnrsh Servers & Networking 1 27th October 2005 05:30 PM
domain not working...shows fedora test page? Secret Agent Using Fedora 5 14th December 2004 02:50 AM


Current GMT-time: 20:09 (Friday, 29-08-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat