Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 14th June 2011, 11:24 AM
jamiefedora Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
linuxfirefox
How do I fix this stunnel error?

Hello, How do I fix this stunnel error in Fedora 15(LoveLock)? I previously have been able to run stunnel in Fedora 14 and had stunnel up and running. Just recently moved to Fedora 15 LoveLock and now stunnel returns the following fail mesage when I try to restart stunnel.

# /etc/init.d/stunnel start
Starting stunnel (via systemctl): Job failed. See system logs and 'systemctl status' for details.
[FAILED]



Does anyone know What changed or how to fix this fail error?

Running on a IBM Lenovo ThinkPad z61m

Last edited by jamiefedora; 19th June 2011 at 07:27 AM. Reason: Not clear in explanation of error
Reply With Quote
  #2  
Old 19th June 2011, 07:31 AM
jamiefedora Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
unknownfirefox
Re: How do I fix this stunnel error?

Anyone willing to shed some light on this error?
Reply With Quote
  #3  
Old 30th June 2011, 04:13 AM
jamiefedora Offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 5
linuxfedorafirefox
Re: Why does stunnel fail?

Hi, is this error a bug? Anyone know? If so, where can I file a bug report? Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 30th June 2011, 04:28 AM
KenJackson Offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Maryland, USA
Posts: 94
linuxfirefox
Re: Why does stunnel fail?

I've never run stunnel, but after I upgraded to F15, I did see that message at some point: Starting <something> (via systemctl): Job failed. See system logs and 'systemctl status' for details.

Can't remember what it was for or what else I did, but I think there was an update of that system just after I got the message, so I attributed the fix to the update.

Did you grep /var/log/messages for stunnel? It might give you some insight.

Also, looking at repoquery -il stunnel, I see there is an /etc/stunnel included in the package. Does it have any advice?
Reply With Quote
  #5  
Old 17th July 2011, 05:30 PM
PetrKloutvor Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
linuxfedoraseamonkey
Re: Why does stunnel fail?

Yes, I had same problem.
I use stunnel very long time without any problems and got this message today after aplication new patches.

I'm using stunnel for SMTP tunneling (port 25) and one of the new patches caused start sendmail so there was conflict between sendmail and SMPT tunneling.

After stopping sendmail is all OK!

Reply With Quote
Reply

Tags
fail, stunnel

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stunnel Config IPv6 sentry Servers & Networking 0 21st January 2010 09:09 PM
stunnel doesn't work through firewall cwebster Security and Privacy 4 16th May 2008 01:34 PM
How To Secure VNC With Stunnel cwebster Guides & Solutions (No Questions) 5 17th April 2008 08:27 PM
stunnel on FC6 Jak Security and Privacy 0 21st January 2007 04:18 AM
Stunnel and CVS chiefmonkey Using Fedora 0 16th March 2005 03:59 AM


Current GMT-time: 04:14 (Saturday, 25-10-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Bouar Instagram Photos - Puning Travel Photos on Instagram - Shizunai-furukawacho Travel Photos