Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 22nd March 2011, 02:05 PM
lakerssuperman Offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 12
linuxfirefox
Libreoffice PDF Export Bug

I regularly export files to PDF documents. However, when using F15 and Libreoffice, I believe there is some problem with how the PDF's are encoded. They are visible and formatted correctly when I look at them on my computer, but when I put them on a flash drive and try to print them directly from my school's Sharp copy machine, I only get symbols. I know that the machine is fine and the method works, as I have done it from Ubuntu 10.10 without issues all school year. Does anyone else have a similar issue?
 

Tags
bug, export, libreoffice, pdf

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help Installing LibreOffice 3.3 RC2 on F14 Nordic Using Fedora 33 21st March 2011 04:21 AM
OpenOffice or LibreOffice? twohot Using Fedora 10 11th March 2011 07:03 AM
LibreOffice on Fedora 13 OlivFedora Using Fedora 3 29th January 2011 08:59 AM
LibreOffice sandspur F16 Development 2 2nd December 2010 01:20 AM
LibreOffice tox Fedora Focus 5 24th November 2010 09:56 PM


Current GMT-time: 06:33 (Thursday, 24-04-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat