Fedora Linux Support Community & Resources Center
  #1  
Old 7th January 2011, 01:46 AM
Replicant10000 Offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Tennessee
Posts: 147
linuxopera
fwbuilder 4.1.3b3421.fc14.x86_64 and nm-dispatcher "Invalid connection" = no Internet

Okay, so I've gone and installed the latest version of fwbuilder (3.0.7.2 or thereabouts is in the fc14 repos but I decided I needed to give myself more of a headache) and it's not letting me on the internet. I don't know if this is a bug in nm-dispatcher, or in fwbuilder, or if I just need to get my ruleset straight but whenever I run my compiled firewall this notice pops up in /var/log/messages:

Quote:
Jan 6 19:06:29 breaker nm-dispatcher.action: nm_dispatcher_action: Invalid connection: '(null)' / 'connection setting not found' invalid:
Even accessing 192.168.0.1 (I run a router) seems to be beyond it, so I end up turning the iptables service back on and loading an earlier version of the list from before when it was imported into a format that fwbuilder could understand. I know it has nothing to do with the "Host OS" or "Firewall" settings boxes but I'd like to get this fixed without having to tear my hair out any further over it.

I've been explicitly specifying everything as "incoming" or "outgoing" when the importer loaded all my rules in as bi-directional, should I start there?
Reply With Quote
Reply

Tags
connection, firewall, fwbuilder, iptables, nm-dispatcher

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 10 on PS3 - No "complete" internet connection Flintstone Mac Chat 10 13th February 2009 02:15 PM
both rame "i386" and "x86_64" rpm installed yves_69 Using Fedora 5 15th December 2008 04:32 PM
Frequent "general protection" and "segfault" errors on FC5 x86_64 kurtruff Using Fedora 5 7th December 2006 07:27 PM
squirrelmail dovecot LSUB "~/" "*" Invalid Mask glebaron Servers & Networking 0 12th January 2006 02:50 AM
Error:visibility arg must be one of "default", "hidden", "protected" or "internal" wangfeng Using Fedora 0 23rd May 2005 05:59 AM


Current GMT-time: 15:27 (Thursday, 18-12-2014)

TopSubscribe to XML RSS for all Threads in all ForumsFedoraForumDotOrg Archive
logo

All trademarks, and forum posts in this site are property of their respective owner(s).
FedoraForum.org is privately owned and is not directly sponsored by the Fedora Project or Red Hat, Inc.

Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding Members

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc.

FedoraForum is Powered by RedHat
Hot Springs National Park Travel Photos - Guachimontones, Zona arqueologica de Jalisco Travel Photos - Freddo - EDGE Restaurant & Bar Travel Photos - CSHH Coffee Bar Photos